2777
2789

دخترم ۶ ماه پیش لوزه هاش عمل شد، و الان چند روزه باز خلط پشت حلق داره خیلی نگرانم 

مگه این مسئله یا عمل حل نمیشه؟!!

یا مربوط به آلرژی هست و ربطی به لوزه نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نمیکنم این مساله ربطی به عمل لوزه داشته باشه

من خودم بچگی عمل کردم وقتی بدجور سرما میخورم این مشکل رو دارم 

بستگی به این داره که ویروس چقدر و کجا باعث ایجاد عفونت بشه پسرم هم پارسال عمل کرد ولی تا حالا مشکل نداشته 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
فکر نمیکنم این مساله ربطی به عمل لوزه داشته باشهمن خودم بچگی عمل کردم وقتی بدجور سرما میخورم این مشک ...

عزیزم خدا رو شکر 

الان دختر من سرمانخورده ولی بینیش رو می‌کشه بالا همونجا گیر کرده

خیلی میترسم 🥺

عزیزم خدا رو شکر الان دختر من سرمانخورده ولی بینیش رو می‌کشه بالا همونجا گیر کردهخیلی میترسم 🥺

اگر بلد نیست فین کنه باید شستشو بدین عزیزم تا خلط ها تخلیه بشه 

با سرنگ گاواش آب رو از یه سوراخ بینی وارد کنید ازون سوراخ خودش با خلط ها خارج میشه کمی سوزش و اذیت داره براش ولی تنفس راحت میشه 

قطره سدیم کلراید بینی و قرقره آب نمک هم حتما هشت ساعتی استفاده کنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اگر بلد نیست فین کنه باید شستشو بدین عزیزم تا خلط ها تخلیه بشه با سرنگ گاواش آب رو از یه سوراخ بینی ...

چشم عزیزم.بلده ولی خیلی بازیگوشه...انقد میترسم که با عمل بخواد 😭

امیدوارم کنار بیاد با این موضوع و انجام بده 

شما هم اینکارو میکنید ؟؟!!خیلی دست تو بینیش می‌کنه، چند ماهه😑کلا بعد از عمل عجیب غریب شده

آره والا،

ولی وضعیتش خییلی بهتر از قبل شده،،

خودشم حالش بد میشه عُق میزنه،🤕😂 من باید بینیشو تمیز کنم..

گوشاش ک چرک نکردن؟

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
آره والا،ولی وضعیتش خییلی بهتر از قبل شده،،خودشم حالش بد میشه عُق میزنه،🤕😂 من باید بینیشو تمیز کنم ...

🥴😬😂

بازم خدا رو شکر 

نبردمش دکتر 

بنظرتون چقد بعد عمل باید چک بشن، پزشکش گفت ۴, ۵ ماه بعد عمل