2777
2789
عنوان

متاهلا جواب بدن لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیتفاوت بد نیستاختلاف بدهو اینکه زوج ها پذیرا و حامی همدیگه باشنهمسر اهل تسنن من باهام مشهد میان ک ...

خب این ناهماهنگی آزار دهنده نیست ؟

به هر چی خواستم رسیدم و به آرزوها و خواسته های دیگه ام میرسم (خدایا شکرت)
خیلی مهمه خیلی مهم آدم دیدم زنش روز عاشورا میخواسته بره هیئت شوهرش از بساط عرق و ورق میومده و دعوا و ...

دقیقا اینجوری یکیشون از راه خودش خارج میشه و این تکمیل دین نیست

خب این ناهماهنگی آزار دهنده نیست ؟

زندگی رو تفاوت ها می سازن

من از همسرم حمایت میخوام و احترام و اینا رو دارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دقیقا اینجوری یکیشون از راه خودش خارج میشه و این تکمیل دین نیست

اره خیلی مهمه 

ببین تو اگر چادر بپوشی و شوهرت اینو نخواد یا توی جمع هایی تو رو ببره که مثل تو نیستن کسی که شماتت میشه شمایی نه اونا تازه برچسب عقب مونده و امل و همه مدله  و مردم گریز هم بهت میزنن

زندگی رو تفاوت ها می سازنمن از همسرم حمایت میخوام و احترام و اینا رو دارم

منظورم تنهایی نماز خواندن و اینکه بلاخره قراره پدر بچتون باشه و عقایدتون یکی نیست مهم نیست براتون

خیلیتفاوت بد نیستاختلاف بدهو اینکه زوج ها پذیرا و حامی همدیگه باشنهمسر اهل تسنن من باهام مشهد میان ک ...

همسر شما سنی هستن؟؟

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اره خیلی مهمه ببین تو اگر چادر بپوشی و شوهرت اینو نخواد یا توی جمع هایی تو رو ببره که مثل تو نیستن ک ...

آفرین من میگم درسته میگن ازدواج دین رو کامل می‌کنه ولی به شرطی که هم عقیده باشید

منظورم تنهایی نماز خواندن و اینکه بلاخره قراره پدر بچتون باشه و عقایدتون یکی نیست مهم نیست براتون

من بچه نمیخوام 

و تنها نماز خوندن هم برام سخت نیست

مثل همه کارهایی که تنها انجام میدیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
همسر شما سنی هستن؟؟

بله

من بچه نمیخوام و تنها نماز خوندن هم برام سخت نیستمثل همه کارهایی که تنها انجام میدیم

سنی ها نماز مگه نمیخونن

اگه هردو مذهبی یا هردو غیرمذهبی باشن مشکلی بینشون بوجود نمیاد ولی یکی مذهبی باشه یکی غیرمذهبی نمیتون ...

دقیقا