2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

166 بازدید | 11 پست

بچه ها خاک تو سر جوگیرم کنن تو تلگرام عکس پارتنرمو فرستادم برا دختر عموم گفتم زیاد قیافش خوب نیست(اون موقع پارتنرم نبود) و زیاد خوشم نمیاد اونم گف ن اوکیه و فلان

الان ی دعوای شدید کردیم با دختر عموم

میترسم اگ رابطمون جدی تر شد بره بهش بگه این راجبت اینو گفته

بخدا خیلی دوسش دارم نمیدونم چرا همچین غلطی کردم

مث سگ عذاب وجدان دارم😭

چتامونم پاک کردم ک دوطرفه پاک کنم

اه خاک بر سرم کنن

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
نه نمیگه من مطمئنم به نظرم با دختر عموت اشتی کنی بهتره

اصا خودم عذاب وجدان دارم خاک بر سر نفهمم کنن

چقد ادم خوبیه این بنده خدا مرده شور منو تفکراتمو ببرن

باهاش نمیتونم آشتی کنم تقصیر خودش بود

بحظرت دلیت اکانت کنم ممکنه چتامونو پاک کنه؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصا خودم عذاب وجدان دارم خاک بر سر نفهمم کننچقد ادم خوبیه این بنده خدا مرده شور منو تفکراتمو ببرنباه ...

من زیاد از این چیزا سر در نمیارم ولی جات باشم سعی میکنم اول اشتی میکنم بعد دیگه باهاش صمیمی نمیشم

نگران چه چیزا که نیستی اصلا دخترعموت یادش رفته تا الان

واقعا؟😭

من زیاد از این چیزا سر در نمیارم ولی جات باشم سعی میکنم اول اشتی میکنم بعد دیگه باهاش صمیمی نمیشم

ممنونم عزیزم چشم

خب بره بگه‌.با اعتماد بنفس بگو اون موقع نظرم اون بوده الان نه

خیلی آدم خوبیه 🥲 بخدا دلم نمیخواد حتی فکر کنه که من این فکرو داشتم یه زمانی

بنظرت اگ ی درصد گفت

منم بگم رابطه ای پایداره ک کسی از چیزیش خبر نداره و به چشم نمیاد 

من راجبت با دختر عموم حرف زدم و اینو گفتم و هزار تا عیب دیگه که زیاد به چشم نیاد رابطمون و چیزی جز این نبوده ؟