2777
2789
عنوان

آیا زن بی درکی هستم

324 بازدید | 27 پست

شوهرم ماهی اونم وقتی خیلی بهش بگم ۶۰۰ به حسابم میزنه و به خواست خودش دارم میرم لیزر و باشگاه و تا حالا هیچ کار زیبایی رو خودم انجام ندادم حتی مو رنگ کردن و فقط برای اصلاح میرم آرایشگاه . به شوهرم گفتم میخوام برم کراتین و میگه نه پولش خیلیه دوست ندارم 

بهش میگم مگه من توقع زیادی دارم 

میگه چاله چوله زیاد دارم و تو الان به اندازه کافی خرجت بالا هست. اومدم میگم خوب بیا مانتو بگیریم میگه عید رفتی مانتو گرفتی و میگه ما داریم هر ماه شام میریم بیرون  کیو دیدی بره؟ و تو اینا رو نمی بینی. میگه خرج لیزرت تموم شد میریم لباس میخریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل اینه برای خودش چاله درست می کنه همین چند روز پیش اومده میگه وام بگیرم با ماهی ۴ میلیون بعد من چ ...

خب ایشون اون وام رو توی ی کاری میزنه . ولی کراتین شما از نگاه ایشون خرج بیخودیه 

بگو مطمئنم تو پولشو برام جور میکنی باهاش مدارا کن 

مشکل اینه برای خودش چاله درست می کنه همین چند روز پیش اومده میگه وام بگیرم با ماهی ۴ میلیون بعد من چ ...

خب شاید اون وام برای زندگی لازمه شما برحسب بودجه شوهرت باید توقع داشته باشی 

توهین نشه توروخدا مثلا خانمی ک شوهرش کارخونه داره و خانمی که شوهرش کارگر نمیتونن مثل هم خرج کنن