2777
2789
چشم،فقط عاشق سگ نگهبانه گوشی بهش نمی‌دم

نه اصلا نده چون گوشی و تلویزیون باعث تاخیر گفتار میشه ،آهنگ هم تو خونه نذار

رهاش کن تو خونه خودش بازی کنه ،گاعی پارک و خانه بازی هم ببر ،هر چقدرم تو خونه ریخت و پاش کرد کاریش نداشته باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر نیستیم ولی تجربه داشتیم پسر منو گفتن اوتیسمه و اختلال حسی شدید هم داره ،یادکه همون روز بسکه گری ...

خداروشکر که مشکلی نداره احتمالا از شدتش کم شده. چون اوتیسم طیفه و خیلی از اونها دانشگاهم میرن و شاغل میشن و موسیقیدان و ....

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
نه بخدا نیست نوشتم برات کلا علامت پسر منو داره 3ونیم تازه زبون باز کرد قبلا دستم میگرفت میبرد اشپزخ ...

دورت بگردم خدا به حق غریبیه امام حسین هرچی میخوای همین امشب بهت بده،حالم خوب شد🥹

خداروشکر که مشکلی نداره احتمالا از شدتش کم شده. چون اوتیسم طیفه و خیلی از اونها دانشگاهم میرن و شاغل ...

نه اصلا هیچ مشکلی نداره و حرف زدن و هوشش و معاشرت اجتماعیش از هم سن و سالاش هم جلوتره و هرجا میریم کلی با همه خوش و بش می‌کنه  و یه بچه ی کاملا نرماله 

فقط چون گوشی زیاد نگاه میکرد دچار علائم شده بود که با قطع دیجیتال همه علائمش رفت 

خدا لعنتشون کنه انقد منو ترسوند دکتر،کاش اینجا بودی ماچت میکردم خدا هرچی میخوای بهت بده ی کم خیالم ر ...

من خودم انقد گریه کردم انقد افسردگی گرفتم از بس پسرم عیب ایراد روش میذاشتن ام ار ای و نوار مغز چقد بچم اذیت شد   بخدا فکرش نکن بچه سالم اینا مدلشون اینجور مخصوصا پسربچها دیرتر همه چیز شون

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دورت بگردم خدا به حق غریبیه امام حسین هرچی میخوای همین امشب بهت بده،حالم خوب شد🥹

خدا روشکر عزیزم...  به قول دوستمون اینا برا پول عیب ایراد رو بچه میذارن. بچهلی الان چون تو خونه تنهان یکم دیرتر زبون باز میکنن. ما همیشه دور برمون شلوغ بود  اجتماعی تر بودیم.. 

پسر منم دقیقا مثل پسر شما

قربپنش برم دیگه خودش میگه جیش جیشاصلا خودش کثیف نمیکنه بدون اینکه من یادش بدم...  سن که بالاتر بره انقد چیز یاد میگیرن