سلام من امروز پسرم رو بردم گفتار درمان ببینتش،پسرم دوسالو یازده ماهشه،پسرم حرف نمیزنه ولی چیزی بخواد ی طوری بهم میفهمونه از یک تا ده میتونه بگه،دکتر دیدش گفت ارتباط چشمی قوی داره،صداش میزنم برمیگرده میفهمه،،،،فقط گفت چون ماشینارو کنار هم میچینه یا مثلا صندلی رو تکون میده چرخشو دوستداره ممکنه آتیسم خفیف باشع،،،،اخه مگه میشه وقتی ارتباط چشمی داره ب اسمس واکنش نشون میده،فقط پسرم عاشق ماشینه و چرخ ماشین لاستیک،،،،ماشین ببینه سریع برمیداره،،،از اونموقع تا الان دارم اشک میریزم کمکم کنید،کسی تجربه داره؟ من کرجم کسی کرج هست،رفتم چهارراه طالقانی برج ارم دکتر امیر آرامی دکتر خوبیه کسی میشناسه؟
دکتر نیستیم ولی تجربه داشتیم پسر منو گفتن اوتیسمه و اختلال حسی شدید هم داره ،یادکه همون روز بسکه گری ...
خداروشکر که مشکلی نداره احتمالا از شدتش کم شده. چون اوتیسم طیفه و خیلی از اونها دانشگاهم میرن و شاغل میشن و موسیقیدان و ....
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
من خودم انقد گریه کردم انقد افسردگی گرفتم از بس پسرم عیب ایراد روش میذاشتن ام ار ای و نوار مغز چقد بچم اذیت شد بخدا فکرش نکن بچه سالم اینا مدلشون اینجور مخصوصا پسربچها دیرتر همه چیز شون
ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
دورت بگردم خدا به حق غریبیه امام حسین هرچی میخوای همین امشب بهت بده،حالم خوب شد🥹
خدا روشکر عزیزم... به قول دوستمون اینا برا پول عیب ایراد رو بچه میذارن. بچهلی الان چون تو خونه تنهان یکم دیرتر زبون باز میکنن. ما همیشه دور برمون شلوغ بود اجتماعی تر بودیم..
ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......