2777
2789

آدم میمونه واقعا.... این همه خانم دکتر توی این سایت هستن و ما نمیدونستیم! یکی میگه ولش کن نبر دکتر، یکی میگه دکتر غلط کرد!....

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=345786650]پسر من همه علائم اوتیسم رو داشت و تشخیص هم گرفت و یه جلسه هم کاردرمانی بردم که مثل ...

پسر من اصلا ارتباط چشمی نداشت 

صداش که میکردیم نگاه نمی‌کرد 

اصلا خودشو نمی‌شناخت و همه علائم اوتیسم که تو نت نوشته رو از نوع شدیدش داشت 

شما شنیدی چیزی؟ آخه به پسرم میگه رضا سریع برمیگرده،ارتباط چشمی داره،اب بخواد میگه ابه،غذا بخواد منو ...

دکترهاهیچی نمیفهمن و۹۹٪تشخیص الکی میدن

بچه ات زیادی زرنگه ماشاءالله هزارماشاءالله

به خودت وبچه واطرافیان چیزی تلقین نکن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
آدم میمونه واقعا.... این همه خانم دکتر توی این سایت هستن و ما نمیدونستیم! یکی میگه ولش کن نبر دکتر، ...

دکتر نیستیم ولی تجربه داشتیم 

پسر منو گفتن اوتیسمه و اختلال حسی شدید هم داره ،یادکه همون روز بسکه گریه کردم میخواستم بمیرم و یادمه تصمیم گرفته بودم خودمو بکشم 

امسال پسرم می‌ره پیش دبستانی و هیچ مشکلی نداره،فقط بخاطر پول این تشخیص رو میذارن رو بچه های طفل معصوم و وضعیت یه خانواده رو جهنم میکنن

شما شنیدی چیزی؟ آخه به پسرم میگه رضا سریع برمیگرده،ارتباط چشمی داره،اب بخواد میگه ابه،غذا بخواد منو ...

پسر من دقیقا همین بود به اسم واکنش داشت عاشق شلوغی و بچه بود و همه رو بغل میکرد باز میگفتن اوتیسم.  تازه 6 ماه میکه اب و اسم هامون صدا میزنه کلمه میگه   دیگه بعد این همه ازمایش و چیزا الکی گفتن نیست. خودمم مطمعن بودم اوتیسم نداره  نمیدونم کرا الکی ادم می ترسونن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

پسر منم اسمشو بگی برمیگرده،ارتباط چشمی داره یعنی نیست؟

وقتی ارتباط چشمی داره یعنی هیچ مشکلی نداره،پسر من اونهمه علائم داشت و الان سالمه ،پسر شما که اصلا علائم نداره

گوشی بهش نده ،تلویزیون هم کامل جمع کن ،کم‌کم کلامش هم راه میفته

پسر من اصلا ارتباط چشمی نداشت صداش که میکردیم نگاه نمی‌کرد اصلا خودشو نمی‌شناخت و همه علائم اوتیسم ک ...

پسر من اطرافشو می‌شناسه اسمشو دکتر گفت برگشت نگاش کرد،نمیدونم چرا گفت آتیسم خفیف ممکنه

پسر منم اسمشو بگی برمیگرده،ارتباط چشمی داره یعنی نیست؟

نه بخدا نیست  نوشتم برات کلا علامت پسر منو داره 3ونیم تازه زبون باز کرد قبلا دستم میگرفت میبرد اشپزخونه با انگشت میگفت اب  در این حد... ارزو مامان شنیدن داشتم اصلا بدون هیج کاری بچه خودش شروع کرد کلمه گفتن. اینا حرف زدنسون دیرتر هیجی شون نیس

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

پسر من اطرافشو می‌شناسه اسمشو دکتر گفت برگشت نگاش کرد،نمیدونم چرا گفت آتیسم خفیف ممکنه

خب بخاطر سرکیسه کردن که بترسی و ببریش کاردرمانی و گفتار درمانی ،تو این سیستم توانبخشی همشون بهم وصلن

همشون هم اول مادر رو میترسونن بعد میگن واریز کن

پسر من دقیقا همین بود به اسم واکنش داشت عاشق شلوغی و بچه بود و همه رو بغل میکرد باز میگفتن اوتیسم. ...

خدا لعنتشون کنه انقد منو ترسوند دکتر،کاش اینجا بودی ماچت میکردم خدا هرچی میخوای بهت بده ی کم خیالم راحت شد