سلام من امروز پسرم رو بردم گفتار درمان ببینتش،پسرم دوسالو یازده ماهشه،پسرم حرف نمیزنه ولی چیزی بخواد ی طوری بهم میفهمونه از یک تا ده میتونه بگه،دکتر دیدش گفت ارتباط چشمی قوی داره،صداش میزنم برمیگرده میفهمه،،،،فقط گفت چون ماشینارو کنار هم میچینه یا مثلا صندلی رو تکون میده چرخشو دوستداره ممکنه آتیسم خفیف باشع،،،،اخه مگه میشه وقتی ارتباط چشمی داره ب اسمس واکنش نشون میده،فقط پسرم عاشق ماشینه و چرخ ماشین لاستیک،،،،ماشین ببینه سریع برمیداره،،،از اونموقع تا الان دارم اشک میریزم کمکم کنید،کسی تجربه داره؟ من کرجم کسی کرج هست،رفتم چهارراه طالقانی برج ارم دکتر امیر آرامی دکتر خوبیه کسی میشناسه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی چیزی تعریف کنم ی زنه وقت گفتار درمانی داشت نیم ساعت باید با بچش کار میشد،بهش گفتن چون دیر رسیدی یه ...
خدا شاهد منم همینجوری 2 بار برام پیش امد مهمان داشتم گفت دیر رسیدی فقط 8دقیقه باهاشکار کرد پول کامل گرفت یبار هم 20 دقیقه. اون موقع هم ک مثلا کار میکرد لای در میدیدم پسرم فقط ماشین بازی میکنه. من سالی 3 ماه میبردمش ولی ب نظرم پول حروم کردن بود باید کاربلد باشع هرکسی نمیشه بچه رو ببری
ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......