2777
2789
عنوان

از بابام متنفرممممم

192 بازدید | 15 پست

همیشه حسرت همه چیو ب دلم گذاشت حتی هر وقت پولم داشت باز حسرت و بدل من میزاشت

هیچ وقت چیزی نخریدم ک دلم میخواست همیشه میگفتم بزار خرج نکنم نکنه بابام نداشته باشه

هر وقت با دوستام رفتم بیرون همش تو فکر این بودم پولی ک از داداشم گرفتم مم نیاد

هیچ وقت جرعت اینو نداشتم بهش بگم بهم پول بده حتی یه ۵ هزار تومنی 

هیچ وقت پول نداد لباس بخرم عیدا یه گوه میزاره کف دستم بعدشم ک لباس،میخرم میگ ایشالا بجا کفن بپوشیش بدون هیچ دلیلی باهم بد رفتاری میکنه

تاحالا هیچ کار خطایی نکردم

بابات تقریبا مثل بابامه 🥲💔

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناخنایی خودم رشدش خوبه پول نمیدم کاشت یه هفته س داره حرف میزنه چرا ناخنایی این بلنده آبرومو جلو فامی ...

چند سالته عزیزم؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

۵سال کاراته کار کردم انقد کارم خوب بود مربیم میگفت تیم ملی روشاخته هیچ وقت بهمپول نداد دست کش کهنه بقیه رو میپوشیدم

همیشه ابرو جلو بقیه میرفت بخاطر پول شهریه 

اخرش باشگاه رو گزاشتم کنار ۲سال دارم حسرت میخورم

امسالم بدون هیچ دلیلی منی ک بدون هیچ کلاس و دیتابیس شاگرد اول کلاسم رشته تجربی میگفت نرو مدرسه 

گفتم آخه بی پدر تو حتی پول مدرسه هم ندادی هر روز مدرسه بهم میگن شهریه بیار 

خداتو شکر کن برادرت هست بت پول بده من هیچکسو نداشتم هیچ دوستی نداشتم حسرت همه چی ب دلم موند حتی ی محبت الانم ک خونه خودمم ماهی یبار دلم نمیخواد برم بهشون سربزنم هروقتم میرم بخاطر مامانم میرم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

الانم تو خونه میشینم مثل کزت شایدم بدتر دارم کار. میکنم 

بعدش اومده جلو بقیه از دختر عمم ک باباش میلیاردی براش پول خرج کرد و پول لباس و درس و.... آخرسر رفته تو داروخونه ماهی ۳تومن بهش میدن اونو میزنه تو سر منی ک هنو درسم تموم نشده 

بعد اومده میگ معلوم نیست ما میریم سر کار این میره کجا(منیییییی ک ۳ماهه نرفتم بیرون)

ماشالله زهرا انقد دختر خوبیه رفته تو داروخونه پسری ک تو داروخونه کار میکنه میاره با ماشین و میبرمش انقد اسن دختر خوبیهههه

خداتو شکر کن برادرت هست بت پول بده من هیچکسو نداشتم هیچ دوستی نداشتم حسرت همه چی ب دلم موند حتی ی مح ...

حالمممم بده بخدا مثل سگ دارم گریه میکنمممممم 

داداش بدبختم دلم نمیاد ازش پول بگیرم چ گناهانی کرده مگه باید پولاشو به من بده

حالمممم بده بخدا مثل سگ دارم گریه میکنمممممم داداش بدبختم دلم نمیاد ازش پول بگیرم چ گناهانی کرده مگه ...

از عمق وجودم درکت میکنم 🥲🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

پرنده ی کوچک من

بال هایت را شکسته اند

من خودم تورا به ماه میبرم

میشوم بال هایت

پرنده ی کوچک من

غمگین نشو از آدم ها

آنها هم پرنده های زخمی دارند

من تو را خوب خواهم کرد

تو را تا ابد دوست خواهم داشت

بغض هایت را بشکن

من گریه هایت را خواهم شمرد

و ابر هایم را دستور بارش میدهم

تا بدانی که تنها نیستی

تو مرا داری

و ...

آغوشم را

از کودکی تو را در آغوش دارم

هر بار خودم بال هایت را..

زخم هایش را بستم

اما..

تو می‌رفتی و باز هم..

بالت خونی بود

من عاشقانه ...

حرف هایت را می‌شنونم

هر وقت تنهایی بدان

من دوستت دارم

دوستت دارم

دوستت دارم

از طرف خدا:)

من بابام پول میده ولی مامانم نمیزاره فقط خرج درسو کتاب اوکیه یا چیزایی که خودش اجازه بده 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال