2777
2789
عنوان

زندگی با ناپدری😭

845 بازدید | 25 پست

خسته شدم دیگه از زندگی باهاش مادرم دو ساله باهاش داره زندگی می‌کنه تو این دوسال دریغ از یه پول که بیاد بده به مادرم معتاده قرص ب2 میخوره 

این چند وقته خیلی اعصابم می‌ریزه به هم همش بقیه رو مقصر میدونه کافیه یه وسیله رو زمین باشه  شروع می‌کنه به حرف زدن و توهین کردم به خاطر مادرم هیچی بهش نمیگم داریم با بدبختی باهاش زندگی میکنیم مثل بچه تا یه چیز میگی قهر می‌کنه پدر مادرم رو در آورده انگار از دماغ فیل افتاده باید بیاد خونه چایش به راه باشه غذاش به راه باشه محبت هم باید بهش بشه خسته شدم از دستش 

به نظرتون من خیلی حساسم یا اون خیلی رو مخه؟؟ تا یه حرف بزنی مامانم میگه تو دخالت نکن آیا واقعا نباید دخالت کنم ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه مادرتون شاغل نیس چا اشکالی داره که غذا و چاییش آماده باشه؟؟، اکثر مردا دوست دارن میان خونه بوی غذا یپیچه و بعد از چند ساعت کار طولانی با غذا و چایی حالشون جا بیاد من مشکلی توش ندیدم شوهر خودمم اینجوریه وقتی همه چی برام فراهم می‌کنه ی غذا درست کردن براش کار زیادیه واقعا؟ 

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
اره دخالت نکن کاری نداشته باش فقط درستو بخون اگر سنت کمه اگر سنت بیشتر هست کنارش کارم بکن پدرخودتم ب ...

من اصلا کاری بهش ندارم اون خیلی به بقیه کار داره 

به خدا پدرم اصلا این جوری نبود اینم از شانس ما هست😕

۱۸

دورت بگردم من بفکر خودت و زندگیت باش

مامانت خودش این زندگی رو انتخاب کرده 

شما قرار نیست پاسوز بشی

شما هدف بذار برای خودت و زندگیت براش تلاش کن راهتو جدا کن امیدوارم که بتونی چون 

پاسوز این زندگی میشی

آخه فقط این نیست یکم دیر بشه زمین و زمان رو به هم میزنه🥴

عزیزم هرکسی ی ایرادی داره گل بی خار خداست 

ایشونم رو این چیزا حساسه حتما اخلاقای خوب هم داره 

مادرت اول غذاشو آماده کنه بعد به بقیه کاراش برسه دیگه چه میشه کرد  

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

انگار‌مامانت راضیه! اینا که گفتی هم همش به خود زن و شوهر مربوطه و مامانت انگار اکه اذیت میشه خودش میخواد تو سعی کن وقتی میاد کاراتو یه جور‌تنظیم کنی زودتر و دیرتر غذا بخوری و ... که کمتر باهاش رو به رو شی تا خودت کمتر اذیت بشی.