2777
2789

مثلا متاهل باشین با یه دختر ۱۲ ساله

تفاوت حقوق هم عسلویه بالاتر باشه ولی نه خیلی زیاد... چونوتهران مسیر کارتونی خیلی دور و پرترافیک... خسته شدین

بیشتر دلتون اون یه هفته استراحتگاه و هتل و عدم آشپزی و صبونه ماهر شام آماده هتلی و باشگاه و استخر محوطه رو بخواد.....

شما بودین میرفتین؟

بچتون هم از ساعت ۵ به بعد که من از سرکار برمیگشتم پیشش بودم حالا باباش زود برمیگرده پیشش میمونه

طاقت گرما رو‌داری؟؟؟میدونی بوشهر امروز ۵۳ درجه بود

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم حتی بهش فکرم نمیکنم. فقط دلاییل کلیش بالای صد مورده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

از تفریح خبری نیست عسلویه فقد میتونی با ماشین دور دور کنی محیط بشدت آلوده ای داره نگران بچه ات نیستی؟؟عسلویه فقد و فقد پولش خوبه اصلا جای زندگی کردن نیست اما اگه فقد برای کار میخوای بیای بهترین جا برای پیشرفته و شهر ارومیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
طاقت گرما رو‌داری؟؟؟میدونی بوشهر امروز ۵۳ درجه بود

اتفاقا امروز تستی اونجا بودم...

آره خیلی گرمه

ولی از کولر گازی یه جا سریع میری جای بعدی

تو گرما اصلا نیستی

اتفاقا امروز تستی اونجا بودم...آره خیلی گرمهولی از کولر گازی یه جا سریع میری جای بعدیتو گرما اصلا نی ...

به دلت نگاه کن من که امروز دوجا بیهوش شدم رفته بودم دکتر مجبور شدم دنبال خوراکی بیام بیرون منم بخاطر کار شوهرم اینجام هچی از زندگی نمیفهمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40