قشنگا میشه برا حل مشکلم نفری یه صلوات بفرستین ؟ یا هر دعایی که به دلتون افتاد ؟ ممنونم ازتون انشالااا هرچی از خدا میخواین بهتون بده و مشکلات شما هم حل شه 🩷
اگه خوندین لایک کنین براتون صلوات میفرستم ❤️
داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا
من برات آیت الکرسی و صلوات فرستادم تو ام برا خوب شدن حال شوهرم دعا کن
مرسی عزیزم 🌸
چشم براشون ایت الکرسی میخونم و ۲۰ تا صلوات ایشالاا سلامتیشونو بدست بیارن 🙏🌸
داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچ دعاو ذکری دیگه نمیگم فقط باخداحرف میزنم ازخودش کمک میخوام خسته شدم از دویدن ونرسیدن
عزیززم امیدوارم مشکلت حل شه برات ۲۰ تا صلوات میفرستم 🌸
مرسی عزیزم 🌸چشم براشون ایت الکرسی میخونم و ۲۰ تا صلوات ایشالاا سلامتیشونو بدست بیارن 🙏🌸
ممنون
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا