2777
2789
عنوان

دلیل اینکه مردا قد کوتاهارو بیشتر دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 86 پست
واقعا همینه.کدوم مردیو دیدی عاشق شه سر سه سانت چارسانت پشیمون شه؟اصلا خود ما.مثلا عاشق یکی شیم یهو ب ...

دارم از زمانی حرف میزنم ک مرد عاشق نیس

و یع معیارایی تو ذهنشع برا شروع رابطه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم من😁♥♥♥

خدا نکنه🌹🌹❤️❤️❤️

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
یه سوال اگه قد بلند بده چرا کفش پاشنه ۱۰۰ سانتی میپوشین بلند دیده بشین

آره واقعا پاشنه بلند میپوشن که قدبلند بشه ولی ازنظر طراحان مد وفشن قدی که باپاشنه بلند کشیده تر دیده میشه خیلی اندام زن رو خوش فرم تر از قدی هست که خودش بلنده... البته بازاونم نه هرقدیا ... مثلا یه خانم ۱۶۵ وقتی پاشنه بلند بپوشه ویه خانومی خودش بالای ۱۷۰ قدشه اون ۱۶۵ هیکلش خوش فرم تردیده میشه با پاشنه بلند... واینکه استایل خیلی خیلی مهم ترازقد هست بعضیارو دیدین قدخیلی بلندی ندارن ولی خیلی استایل خوبی دارن و همه مدل لباس هم بهشون میاد و برعکس بعضیا قدبلندی دارن ولی خوش استایل نیستن هم توخانما هم آقایون...

آره واقعا پاشنه بلند میپوشن که قدبلند بشه ولی ازنظر طراحان مد وفشن قدی که باپاشنه بلند کشیده تر دیده ...

من با اینجور چیزا کاری ندارم 

استارتر گف با قد بلندا انگار برادرشونم 

منم گفتم اگه قد بلندی بده چرا کفش پاشنه بلند میپوشی 

من خودم ۱۷۰ ام اینقدرم ظریف اندام هستم که همه تعریف میکنن 

کاملا چرت 

حالا کاری به این نداریم که سلیقه ای هست اما

اتفاقا تا بوده کشیده بودن و قد بلند بودن یکی از ملاک‌های جذابیته چه برای زن چه مرد 

اتفاقا یه بنده خدا  میگفت آقایون برا این میرن دنبال دختر قد کوتاه بزنن تو سرش چون قد بلندا اعتماد به نفسشون اکثرا بالاست و زیر بار حرف زور نمیرن😁 

چون زنای قدبلند رو با خودشون هم ردیف و جای برادرشون میدونن...

🙄ببین اصلا این سطر از نظرت کلا اشتباهه یعنی بهش فکرهم نکن ولی بقیه ش تا حدی درسته،چون حسه تسلط و قدرته بیشتری میکنن اووووم اینجوریه بنظرم

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام