بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا من کوتاه ی جا نشستم چیپسمو میخورم چیکار ب ما دارین🚶♀️
الهی بگردم من روی سخنم با خانواده شوهرم بود عزیزم😅بگردم ناراحت نشو گلی😘
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
بابا بخدا سلیقه ایه.حالا چون چهامورد دیدیم دلیل بر این نیست همه همین باشن.هر قدی قشنگی خودشو داره.بعدشم گیریم بد باشه.چه کاری ازمون برمیاد؟خودمونو کش بدیم؟با اره پامونو ببریم؟
من معذرت میخام توهین کردممنم قدبلند دوس دارم و باوجود قد165 پاشنه دار حتی گاهی در حد 10سانت میپوشمنظ ...
خواهش میکنم عزیزم منم ازت معذرت میخوام این روزا حال روحیم خوب نیست ...شرمندم اسی
..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
من قدم نسبت ب بقیه خانوما تو محیط کار بلندترع و از نظر چهرع تقریبا مثل همیم... اکثر مردای همکارم اول ...
اونا چون کوتاهن میرن سمت کوتاه تر البته این چیزا قانون ثابتی نداره سلیقه ایه.مثلا شوهرم هم قده با من و زن کوتاه دوس نداره حتی میگه پاشنه بلند بپوشی دوس دارم
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
به قد مرد و سلیقه ربط داره بله درسته مرد کوتاه بابد زن کوتاه بگیره !کسی که زن قد بلند قد برادرشه حتما خودش هم کوتاهه هر چند به نظر من این چیزا اصلا مهم نیست
Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘ عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹