2777
2789
عنوان

دلم میخواد جیغ بزنم و گریه کنم

215 بازدید | 8 پست

رفتم دندون پزشکی دندونم و پر کرده

بعد میپرسه بلنده میگم آره باز میپرسه میگم آره 

درومده میگه خانم این کجاش بلنده 

من این و تا نمیدونم کجا کوتاه کردم و چپ چپ نگاه میکنه

حالا هم که اومدم خونه حس میکنم بلنده 

انگار زورش میومد کوتاه کنه😐

حاضرم بمیرم ولی دیگه پامو نزارم اونجا

اعصابم خورد شده به غرورم بر خورده😐

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند پر کرد ؟

دو میلیون و دویست

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    
بی حسی بره و غذا بخوری برمیگرده به حالت عادی نگران نباشدکتر هم شاید زیاد کوتاه کرده اونجوری گفته نار ...

نمیدونم والا 

ولی حرف زدنش یه جوری بود انگار زورش میومد😑

اره همشون اونجوری ان

کلی پول میگیرن کاش حداقل یه ذره احترام میزاشتن به آدم

اره هم پول میگیرن هم زیادی خودشون رو تحویل میگیرن😐😅

😂😂دقیقا