2777
2789

جالبه من از دیروز پریروز  جدی  جدی  و خیلی وقته ازش جدا شده بودم  پس فردا تولدمه خواست دو میلیون   بزنه کارتم خیلی وقته میگفتم ن و... 

امروز خیلی گیر داد گفتم برا خودت بخرشون و  اگه میگس کادوی خودمه چیزایی ک دوست داری بخر و  اخرش یه دسته گل برا خودت بخر از خودت تشکر کن‌ک خیلی وقته قوی بودی و چیزایی ک دوست داشتی بخر برا خودت و دستتو ببوس و از خودت تشکر کن (کاری ک همیشه برا خودم انجام میدادم میخواستم عادت شه براش)

گف ن اینجور نمیشه کلی اصرار کرد اخرش کادومو اینجور داد گف میخوام اینجور هر وقت نباشم ، هر سال کادو تولدت خودش شارژ شه  و ثواب حساب شه هر سال برات میخوام اون دنیا دوست داشتنمو هم حس کنی و اینو داد و اخرش باهم برای همیشه خدافظی کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قشنگ

علاقه نداری بهش؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
چشمام قلبی شدهمچین آدمی رو چرا از دست دادی

قرار نیس زندگی همیشه ادمارو کنار ما نگه داره. 

و من با این قسمت زندگی خیلی وقته اشنام و کنار اومدم

الانم حالم خوبه و مشکلی ندارم