2777
2789
عنوان

جوری ک ادم مجازیم بهم کادو تولد داد اسکرین🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکارو کرد دلت نرم شه برگردی پیشش

ن اون همیشه چیزای خوبی ک دوست داشتم برام  بزور محیا میکرد  با اینکه خودم مخالف بودم چون ادم تیغ زنی نبودم و نیستم و وجدانم راضی نمیشد

مث لاک مورد علاقم   

مث وقتایی ک میفهمید نت ندارم میزد

مث  بدلیجاتی ک فهمید دوست دارم بزور پولشو زد و خرید

مث وقتایی ک پریود میشدم گیر میداد برو خوراکی بگیر من حساب کنم

عادتش بود میگف نمیتونم بی غیرت باشم وقتی ک بفهمم از چیزی خوشت اومده و انجام ندم

الانم فهمید نتم دارم تموم میشه کلی اصرار کرد بزنم تا تو گرما نری بیرون گفتم ن کلی خواهش کردم ک بعدش راضی شد نزنه و بعدش خداحافظی:)

وقتی جدا شده بودین نباید میذاشتی پول رو بریزه

میگف نزاری کادو بدم گریه ام میگیره و تا همیشه قلبم اروم نمیگیره خیلی جلوشو گرفتم نده...

ولی اخرش بخاطر  ارامش قلبش   راضی شدم و با فکر اینکه اونم تو این کار خیر سهیمه...

میگف نزاری کادو بدم گریه ام میگیره و تا همیشه قلبم اروم نمیگیره خیلی جلوشو گرفتم نده...ولی اخرش بخاط ...

نمیدونم چرا ولی اگه جات بودم عذاب وجدان میگرفتم که با جدا شدن ازش دلش میشکنه حالا هرچی

نمیدونم چرا ولی اگه جات بودم عذاب وجدان میگرفتم که با جدا شدن ازش دلش میشکنه حالا هرچی

خب از کجا میدونی ک من نگرفتم؟

ولی بعدش دلیل خیلی قاطعی داشتم ک جلوی این عذاب وجدانو میگرف 

من اگه میموندم بیشتر عذاب وجدان داشتم 

بهترین کارو کردم

من تا تهش کنارش موندم هواشو داشتم زخماشو خوب کردم و مث خیلی از ادما ک برای خوب کردن زخم هم خدا  جلوی راه هم مبزاشتشون  و موقتیه این کنار هم بودن و بعد ک خوب میشن  باید از هم جدا شن

اینجور بودیم خوب کردم زخماشو انگیزه ی زندگی دادم بهش حالشو خوب کردم گذاشتم خیلیییی ا چیزایی ک شاید نمیتونست تو کل عمرش تجربه کنه تجربه کرد باهام. و الان پایانش بود. و تموم شد

منم از خدا ممنونم بابت این یه مدت کنار ادم خوب موندنم شکر 

من ادمیم ک زیاد ب ادما وابسته نمیشم... حتی با وجود خاطرات خوبشون و ارامشی ک میدادن.. بیشتر مستقله شخصیتم و خود ساخته اس:)