2777
2789
عنوان

انقد داد زدم گلوم درد میکنه

273 بازدید | 5 پست

دخترم 9ماهشه 

خودمم 19سالمه 

خانواده به اجبار شوهرم دادن شوهرمم 26سالشه 

نگم براتون اصلا باهم بیرون نمیریم یکسره پی رفیق بازی همیشه دعوا داریم 

تا میگمم میگن همین که پول میده خداتو شکر کن 

داغون شدم به خدا قسم الانم دارم بچمو شیر میدم با گریه مینوسم 

عصبی شدم و مث روانیا شدم 

یه قرون پول ندارم یکی هم واسه درد دل ندارم 

دلم نمیخواد با شوهرم بخوابم اما با کتک و زور کار خودشو میکنه بعدشم پشتشو میکنه باز روز از نو روزی از نو 

تو راه حل دارین برای افسردگی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسرده که بشی باید با مشاوره وروانشناس صحبت کنی قرص بهت میده آرومت میکنه ..اینجا میگن بی خیال باش آهنگ گوش بده با دردودل خصوصا تو اینجا جالب نیست  تازه میان بهت میگن چرا اینجوری چرا اونجوری تو تاپیکی هم ببینتت میپرسن ..دنبال راه حل باش نه درد ودل ..همیشه یادت باشه با هرکی نمیشه دردودل کرد فقط کنجکاو میشن بیشتر میپرسن باعث اعصاب خوردیت میشه ..مثلا ماها که چندین سال از زندگیامون تو سن ما  گذشته تا دلت بخواد نشستیم از مادرشوهر گفتیم کی میتونه اخلاقشونو درست کنه هیچکی جز خودت که باید بگردی ببینی باید چکار کنی..