2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6637 بازدید | 285 پست
ممنونم از راهنماییت عزیزم همین پرستاری هم آرزوی خیلیاس بیخیال گذشته ها. کلی موفق باشی

قربانت عزیزه دل❤️

آره خداروشکر ولی آرزوی من نبود.دارم پیر میشم توی این رشته.به این معتقدم که ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه س و هیچوقت آدم نباید تسلیم بشه و توی هر سنی آدم میتونه رشد کنن و شکوفا بشه.

منم دارم تمومه تلاشمو میکنم این شرایطو تغییر بدم.و به باید و شاید گذشته توجهی نکنم.

مرسیی ازت خانوم گل🌼همچنین شما

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون عزیزم . راه آسونی نبود البته . وسط تحقیر و سرکوفت ها بیرون اومدن از اون شرایط شاهکاری بود ...

عههه خب پس اشتباه متوجه شدم لابد، موفق باشی جانم 

آره واقعا با تمام وجود درکت میکنم چون منم دوسال پشت کنکور موندم به خاطر خانواده و اطرافیان، روح و جسمم آسیب دیده بخاطرش فقط میخوام دیگه بیخیال حرف بقیه بشم و برم دنبال علاقه و استعدادم

حسابداری نرو ، مکان عمومی پارتی میخواد ،محیط خصوصیش هم خیلی بده از نظر امنیت ، مثلا ۳،۴تا مردن با خو ...

اوضاع دارک شد نه بابا گوه بخورن ماهم تو بانک با مردا هستیم من برای رییس بانک غذا میارم پیش هم میخوریم

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
موفق باشی قشنگمم

قربووونت عزیزم یوتو💕

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

حسابداری نرو ، مکان عمومی پارتی میخواد ،محیط خصوصیش هم خیلی بده از نظر امنیت ، مثلا ۳،۴تا مردن با خو ...

خب همه شغل ها این مدلی هستن حالا بجز مشاغل رسمی و دولتی. حالا آدم هرجایی که نمیره برای کار، یه جای مطمئن و معتبر پیدا میکنیم. 

دکتری حقوق جزا دارم بیکارم دربه در شغل نه نمیرفتم حقوق اگه انتخاب خودم بود میرفتم تجربی درمانی ها ک ...

الهی عزیزم😢

نمیشه یه تایمی بری برای کارآموزی؟!