2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 285 پست
سه سال راهنمایی و ۴ سال دبیرستان شاگرد اول مدرسه تیزهوشان با معدل ۱۹ و ۹۰ . رشته تجربی ک متنفر بودم ...

چقدر آخرش قشنگ بودددددد

خیلی کار خوبی کردی رفتی دنبال علاقت 

موفق باشی همیشه خانوم وکیل

بلهچون هنرآموز حسابداری میخوان

ببخشید میشه یذره راهنماییم کنید 

من امسال کنکور دارم ینی حقیقتا فردا 

مد نظرم حقوقه ولی دانشگاه و شهر خوب خیلی واسم مهمه اگه شهر خوب نیارم میمونم پشت کنکور 

حالا بنظرتون حسابداری بازار کارش چطوره ؟ میتونم مشغول به کار بشم شهر نسبتا کوچیک حالا خیلیم کوچیک نهه

نمیدونم واقعا چکار کنم 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا زیادم عالی نیس قربونت همچنین

چرا عالی نیست؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من هنوز پشت کنکورم 🥺دوساله دلم میخاد دندون قبول شم امسالم شاید بمونم نمیدونم اشتباه میکنم یا نهمیشه ...

منم دقیقا دوساله که پشت کنکورم

انواع و اقسام بیماری های روحی و جسمی گرفتم 

فقط میخوام دیگه برم دنبال استعداد و علاقم

منم امسال احتمالا برم حقوق شما پیشنهادش میکنید ؟ تضمین شغلی داره ؟ بعدا میتونم مشغول به کار بشم ؟ ته ...

نه دانشگاه شیراز بودم، بین بقیه رشته های انسانی قطعا پیشنهادش میدم تضمین نمیدونم بستگی به خودت داره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببخشید میشه یذره راهنماییم کنید من امسال کنکور دارم ینی حقیقتا فردا مد نظرم حقوقه ولی دانشگاه و شهر ...

عزیزم  اینطور که خودم میدونم وبقیه میگن همه جا حسابدار میخوان از ارگان دولتی گرفته تاخصوصی مهم علاقس اگه علاقه داری میتونی رشته حسابداری رو انتخاب کنی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
منم دقیقا دوساله که پشت کنکورمانواع و اقسام بیماری های روحی و جسمی گرفتم فقط میخوام دیگه برم دنبال ا ...

راستش واس من فقط میگن کنکور، امسال شرایطم ب شدت سخت بود ا بگم امسال میخام بمونم میدونم کلی قیافه پوکر مقایسه کردن روبرو میشم ولی خب واقعا خستمه اصلا نمیدونم چیکار کنم 

شما علاقتون چیه حسابداری؟ میخای بری جایی یاد بگیری یا دانشگاه بری؟ 

راستش واس من فقط میگن کنکور، امسال شرایطم ب شدت سخت بود ا بگم امسال میخام بمونم میدونم کلی قیافه پوک ...

میرم دانشگاه آزاد حسابداری میخونم 

باید مدرک کارشناسی رو داشت حداقل برای کار کردن

چی بگم والا عزیزم بازم تصمیم با خودته، بخاطر طرز فکر دیگران زندگیتو خراب نکن، برو دنبال هرچیزی که بهش علاقه داری و موفقی توش😢

ارشدم روانه با لیسانسم غیر مرتبطه بازم میتونم آزمون شرکت کنم ؟

برای آموزگاری و ابتدایی زده روانشناسی(لیسانس، فوق لیسانس)

فکر میکنم که بشه. حالا بازم پرس و جو کن