2777
2789
عنوان

قیمه نذری

169 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عذاداریتون قبول باشه 

چند تا سوال داشتم راجب قیمه میخوایم برای ۵۰۰ نفر قبمه نذری بپزیم مقدار دقیق موادلازمشو میخواستم و  اینکه هر کیلو گوشت گوساله چندپرس قیمه میشه؟ برای هرکیلو گوشت چقدر لپه و... میخواد؟

من نمیدونم 

ولی میخام ی دخالتی کنم و بگم لطفا پونصد پرسو ببرین محله ی نیازمندای واقعی یه شب غذای گرم بخورن

نذرتون قبول ان شاءالله 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم ولی میخام ی دخالتی کنم و بگم لطفا پونصد پرسو ببرین محله ی نیازمندای واقعی یه شب غذای گرم ...

ممنون عزیزم نذر داریم که غدای ظهر عاشورای هیئت محلمونو بدیم

دقیقا منم پول دستم بیاد نذری بدم قطعا همین کارو میکنم

آفرین بشما 

ان شاءالله بزودی شرایط این کار براتون مهیا شه عزیزم❤

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
ممنون عزیزم نذر داریم که غدای ظهر عاشورای هیئت محلمونو بدیم

بسیار عالی 

قبول باشه ان شاءالله 

بلا از شما و عزیزاتون دورباشه