2777
2789
عنوان

شب میان خونمون برا مهریه حرف بزنن چی بگممم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 25 پست

منم مثه شما بودم اصلااا مهریه نمیخواستم به زور خانواده مهریه گذاشتن حتی جو گرفته بودتم میگفتم مگه منو میخواین بفروشین

الان میفهمم چقدرررر با ارزشه و من چقد شنگول بودم🫤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ارزش یک انسان واقعی خیلی  بیشتر از سکه و طلاییه ک هر روز قیمتش بالاو پایین میشه.. اما مهریه پشتوانه زنه.. شما خودتو بزار جای طرف مقابلت وقتی خیلی آسون بگیری ب طور پیش فرض فکر میکنن لابد  ی ایرادی داره ک باهامون راه میاد. چون ادما ذاتن دنبال کسی ان ک سخت ب دست بیاد من نمیگم سخت بگیر اما مهریه معقول داشته باشی خوبه. مثلا مهریه جاری من چهاردخ سکه ب علاوه سه دانگ از منزلیه ک برادرشوهرم هروقت بتونه بخره.. ب نظرم مهریه خوبیه. تو مملکتی مثله ایران ک هیچیش درست و حسابی نیست از تنها حقت نگذر.. زندگی پیچ و خم فراوان داره و خوش بینی زیاد کار دست آدم میده. تنها حقی ک تواین روزگار و کشور،ما زنها داریم همین مهریه هست. اینکه چ مهریه ای در نظر بگیرید ب خودتون مربوطه اما اگر میخوای عشقتو ب همسرت نشون بدی از راه دیگ وارد شو یادت نره اولویت اولت خودتی نه شوهرت و نه خانوادت اولویت اول نیستند.. 

منم مثه شما بودم اصلااا مهریه نمیخواستم به زور خانواده مهریه گذاشتن حتی جو گرفته بودتم میگفتم مگه من ...

مامانم با خالم حرف میزنم آبروم برد 😐 میگه جوش گرفته میگه ی سکه انکار فردا برع اونجا با سینی طلا چایی میزان جلوش 

اصلا اینو شوهرش نمیدم😂😂😂 

بیشتر مردا همه چیو بنام خودشون میخرن اگه دور از جون اتفاقی بیوفته همه ی اموال مستقیم بنام خانوادش میشه..ولی اگه مهریه داشته باشی اول باید مهریه ی شما حساب شه

الان شاید بگی نیاز ندارم ولی دو روز دیگه کلی بالا پایین پیش میاد..

اگه خدایی نکرده به مشکل خوردین باز میدونی ی مهریه ای داری که بر حسب شرایط لاقل ببخشی طلاقت بده

خاله ی من بعد بیست سال با سه تا بچه داره جدا میشه..هیچ کس از آینده ش خبر نداره ی پشتوانه س بالاخره

من جای شما باشم حق و حقوقمم همین اول میگیرم مهم تر از همه حق طلاق🚶‍♀️

میخوای چکار مجبور نیستی ازدواج کنی الان

ب شما ربطی داره؟! 

تو ازدواج برا چیت بود؟ 

اونام فقط برا نشون میان ک وقتی انتقالی از روسیه گرفتم برگشتم ایران بیان برا عقد و... 

مامانم با خالم حرف میزنم آبروم برد 😐 میگه جوش گرفته میگه ی سکه انکار فردا برع اونجا با سینی طلا چای ...

والا راس میگه مامانت عزیزم

الان گرمی متوجه نیسی🦦

هر چی میتونی همین اول بگیر..بعدا میری سر زندگی میبینی اوهووو چقد دخالت..چقد بد اخلاقی..چقد اعصاب خوردی..چقد مشکلات

لاقل یچیزایی داشته باشی بهتره..

ب شما ربطی داره؟! تو ازدواج برا چیت بود؟ اونام فقط برا نشون میان ک وقتی انتقالی از روسیه گرفتم برگشت ...

چه طرز حرف زدنت بده  خوب نظر خواستی دیگه

من به دل صاف بهت گفتم  اخه اردواج دردسرش زیاده  تو سن کم  مجبور نیستی  با این مشکلات عزیزم

انشالله موفق بیش خواهر گلم  سعی کن به مدت  به خودت فرصت بدی

آخه گفتی اخلاق نداره

وقتی خودت با زبون خودت میگی اخلاق نداره

من بزرگتر بهت میگم خواهرم سن و سالی نداری مجبور نیستی با ادم بداخلاق سر کنی 

اشالله سالم سلامت باشی 

خدا همه دخترای دم بخت و خوشبخت کنه