2777
2789

این قضیه رو دیر دارم تعریف میکنم چون بعد چند وقت نتایج معلوم شد...

یه دختره تو کتابخونه امون بود که ۲ ساله باهاش سلام علیک داشتم،ولی صمیمی نبودم...

بعد این هیچوقت ارایش نمیکرد و عزت نفسش کم بود...

چند وقت پیشا شاید۲ هفته پیش دیدم ارایش کرده بود تا رفتم بهش سلام کنم تا سرشو اورد بالا گفتم: وااااااای چقدر خوشکل شدی...🥲

گفت: واقعا؟و خدا شاهده یکم گریه کرد🥲البته گریه نه ولی ۱ قطره اشک ریخت که زود خودشو جمع کرد...تعجب کردم

بعدش دوباره گفت واقعا میگی؟  گفتم اره😍با ارایش خییییلی تغییر میکنی

بعدش هی دیدم خودشو تو صفحه گوشیش نگاه کرد و چند تا عکس گرفت...

یکم وقت بعدش از کتابخونه رفت بیرون و اخر وقت کتابخونه اومد و مشخص بود خیلی خوشحال بود انگار یه چیز جدید راجب خودش کشف کرده...

بعدش کلی اصرار کرد که منو برسونه خونمون و رسوند(تا الانم هر وقت ماشین بیاره میرسونتم)

و جالبه از اون شب حس میکنم اعتماد به نفسش زیادتر شده مثلا عکس پروفایلش که قبلا فیک بود،الان عکس خودش کرده و با ذوق اومد بهم نشون داد...

من واقعا در عجبم چطوری یه کلمه چقدر(خوشکل شدی) میتونه حتی۲ هفته یکیو خوشحال کنه🥲🌱

مطمئنم تا اخر عمرش یادش نمیره حرفمو شاید اولین نفری بودم که بهش گفتم اخه خیلی عکس العملش شدید بود....

خلاصه دریغ نکنیم از هم...بهم انرژی بدیم😍🌱

ادما نیاز به تعریف و حس خوب دارن اگه بگیم بهمون برمیگرده...

تو تاپیکام هست که بعدش که به دوستم گفتم خوشکل شدی،۳_۴نفر بعدش به خودم گفتن😄🌱

خلاصه دریغ نکین😍بوس

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂

منم به یکی که اعتماد بنفس نداشت و زیبایی هم نداشت گفتم خوشگلی فاز برداشت دو تا عیب رو خودم گذاشت و گفت اره من خیلیییییی جذابم ، حالا قبلش داشت مینالید 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به یکی که اعتماد بنفس نداشت و زیبایی هم نداشت گفتم خوشگلی فاز برداشت دو تا عیب رو خودم گذاشت و گ ...

😂😂😂

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂
😂😂😂

جالب اینکه هیچ جوره م ب پای من نمیرسید قبلس داشت میگفت کاش مث تو بودم بعدش دو تا عیب گذاشت ،،میخواستم گردنشو بشکنم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد