2777
2789
عنوان

تقصیر من بود آیا

131 بازدید | 15 پست

دوستم  خونه تنها بود زنگ زد گف  بیا ماشین بردارم بریم دور بزنیم  (چند جلسه رفته کلاس رانندگی آنچنان مهارت و قلق نداره)

گفتم خبر میدم قطع کردم.

به مامانم گفتم نرگس اینجوری میگه برم یا ن؟

گفت هنوز قلق نداره و اینا دوتا دخترم هستین ممکنه اتفاقی بیوفته نتونه جمع کنه !

زنگ زدم نرگس گفتم مامانم اینجوری میگه بجاش خودم میام دنبالت بریم خونه  ما ناهار بخوریم گفت خب تو بیا ماشین بر نمیداریم من بازم گفتم خبر میدم.

به مامانم گفتم نرگس اینطوری میگه گفت بری اونجا من تنها میشم حوصلم سر میره برو بیارش تنهاس گناه داره بیاد صحبت کنیم  ناهار بخوریم بهش بگو داداشت و دوماداتون شاید کلید داشته باشن بیان تو خونه شمام  ک کراپ شورتین زشته اگه ببینتون گفتم باش زنگ زدم به نرگس اینارو گفتم بعد گفتم میام دنبالت قطع کردم 

رفتم دنبالش دیدم قیافه گرفته برام قهره منتشو کشیدم در حدی ک میخورد به التماس باشه،راضی شد لباس بپوشه گفت طول میکشع کفتم تا میپوشی من برم پیش دوستم (پسره)قهریم کارم داره میخاد حرف بزنه نرم ناراحت میشه گفت باش 

حقیقتا نزدیک ۴۰ دقیقا طول کشید صحبتمون،تموم ک شد رفتم دنبال نرگس گفت من نمیام اصرار کردم گفت مادرت تیکه انداخته انگار منو تو خونمون چیکار کردن ک مامانت گفته امینت نداره دیگه توضیح دادم بازم حرف خودش زد منم گفتم بدرک.

اومدم خونه پیام دادم گفتم یعنی چی تو گرما ماشین انداختم تو خیابون بیام دنبالت تنهای گناه داری اینطوری به من میگی؟؟

گفت مادرت تیکه انداخته اینطوری گفته دامادامون و داداشم کلید ندارن انگار خونه ما در بی پیکر هسته مادرت اینطوری گفته حرف درستی  نزده گفتم منظورم مادرم این نبود باز توضیح دادم کوتاه اومد.

بعد دوباره گفت تقصیر تو بوده من رفتم لباس پوشیدم تو رفتی پیش دوستت گفتم خب اماده شدی چرا زنگ نزدی گفت مزاحمت میشدم دوستت تیکه مینداخت و اینا  زنگ نمیزدم بهتر بود 

خلاصه  زبونم به زبونش نرسید.

با یکیدیگع از دوستام در میون گزاشتم گفت الکی ناراحت شده و فلان 

حالا از نظر شما کی مقصره 😐

شما مقصری 

۱_ لازم نبود حرف مامانت رو دقیق بعش بگی 

حق داره ناراحت شه 

۲_ وقتی رفتی دنبال اون دیگ ۴۰ دیقه نباید میرفتی پیش دوست پسرت ک اون معطل شع

۳_ تو رفتی پیش دوست پسرت دیگ چرا منت میذاری اومدم دنبالت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما مقصری ۱_ لازم نبود حرف مامانت رو دقیق بعش بگی حق داره ناراحت شه ۲_ وقتی رفتی دنبال اون دیگ ۴۰ دی ...

دقیق نگفتم بهش 

فق گفتم مامانم میگه امینت نداره بیرون داداشت و دامادا میان زشته 

اونم اتفاقی تو راه دید گفت بیا مجبور شدم برم بهشم گفتم ممکنه دیر تر بیام گفت باش ک دیگه بعدش اینطور شد 

منت نزاشتم هدفم این بود برم دنبال نرگس بعد بریم خونه دیر اومد اونم منو دید گفت بیا کارت دارم 

راست گفته دیگه

خونشون بی در و پیکر نیست که همبنجوری بیان .. یه جورایی بی احترامیه انگار که قراره بلایی سرت بیارن اونجا که نمیخوای بری

بعدشم رفتی دنبال اون بعد رفتی سراغ دوستت؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین گلم نمیخام قضاوت کنم بیتنون اما زمانیکه رفتین دنبال دوستت دگه نباید به سر قرار رفتن دوست پسرتون میرفتین خب شما اینو گذاشتین قال نزدیک یه ساعت رفتین به قرار خودتون رسیدین منم بودم ناراحت میشدم حدقل باهم میرفتین اون تو ماشین میموند شما میرفتین پیش دوستتون 

اول که نباید هر چی مامانت گفت رو بری بهش بگی مو به مو  ، باید یه طور دیگه میگفتی ، یعنی چی که مامانم گفته خونتون دادشت و دامادتون میان میان و این حرفا؟؟... باید میگفتی مامانم میگه بیای اینجا دور هم ناهار بخوریم دلم وا شه یا چمیدوتم اینطوری بیشتر خوش میگذره اصلا نباید مو به موی حرفای مامانت رو بهش میگفتی 

دوم رفتی دنبالش گفتی بیا بعد رفتی پیش یکی دیگه ؟ اصلا از اول مجبور نبودی التماسش کنی کارت خوب نبود واقعا

راست گفته دیگهخونشون بی در و پیکر نیست که همبنجوری بیان .. یه جورایی بی احترامیه انگار که قراره بلای ...

😐😂عزیزم چن بار دیدم همینطوری اومدن داخل خونه کلید دارن… بعدم منظور مامانم این بود ک بیرون نرین امنیت نداره اون فکر کرده راجب خونه میگه 

بعد اونم دیر  اومد اونم گفت تا اون موقع ک نرگس میاد بیا تا من حرفام بزنم 

اول که نباید هر چی مامانت گفت رو بری بهش بگی مو به مو ، باید یه طور دیگه میگفتی ، یعنی چی که مامانم ...

اول اینکه ن بابا اول ک با خوبی گفتم مامانم میگه بیا ناهار بخوریم  و اینا دیدم ن خیلی داره بد صحبت میکنه منم ریختم بهم مجبور شدم بگم ب چ دلیل 

دوم اینکه  گفت من دیر میام کفتم پس طوری نی منم میرم چند دقیقه اونجا بعد زنگ بزن بیام دنبالت  خبری ازش نشد گفتم شاید کاراش بیشتر طول کشیده.

ببین گلم نمیخام قضاوت کنم بیتنون اما زمانیکه رفتین دنبال دوستت دگه نباید به سر قرار رفتن دوست پسرتون ...

میدونم عزیزم حالیم  هست اون قدرا ک چیکا کنم یا چیکار نکنم 

بهش گفتم میرم میام  گفت باشه طوری نی گفتم پس زنگ بژن گفت باش 

بعد کسی ک بخاطر جنس مخالف بیخشید  درست صحبت نمیکنم جلو دوتا پسر  میرینه روت ضایعت میکنه ،پس  بخاطر دیر اومدن منم ناراحت نشه 

شما مقصری ، کلافه اش کردی هم اون ۴۰ دقیقه هم هی با مامان چک کردن

من مقصر نیستم با خیلیا صحبت کردم حق رو دادن به من گفتم برا نرگس سو تفاهم شده چیز ناراحت کننده ای هم نبوده 

😂بنا به این دلایل باشه سر منم خیلی اینطور کارا انجام دادن