مامان بابام رفتن تهران دکتر خودم و داداشم تنهاییم خونه امروز بهم گفت عصری میخوام بفرستمت خونه خاله سر بزن بعد شب میام دنبالت با خنده میگفت میدونستم نقشش چیه هول شدم گفتم خودم میخوام برم جایی با دوستم پرسید ساعت چند و چند ساعت گفتم ۵ تا ۸ چیزی نگفت رفت میدونم میخواد دوست دخترشو بیاره چون سابقشو داشته قبلا و من میدونستمو به مامانم نگفتم الآنم اگه بهشون بگم سکته میکنن چیکار کنم چطوری مچشونو بگیرم😭😭
دوست هات رو دعوت کن بیان پیشت به داداشت هم بگو مهمون اومد نرفتم
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره بخدا اگه همسایه کسی ببینه یا دختره بعدا دردسر شه
پس بهتره به خانوادت بگی چون اگه اتفاقی بینشون بیفته حالا فرق نمیکنه تو خونتون یا بیرون دردسر بشه هیچی حالا بستگی به موقعیت خانواده داره شاید شرایط رسمی شدن نباشه حالا به هر دلیلی اون دختر بیچاره ممکنه اصلا گول داداشتو بخوره تن به خواستش بده بعد اگه یه وقت نشه خر بیار باقالی بار کن دم خونتون کمین کن با دختر اومد برو جلوشون بعد از اونم به خانوادت بگو