2777
2789
عنوان

داداشم عصری میخواد دختر بیاره خونه چه خاکی تو سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4631 بازدید | 97 پست

دوست هات رو دعوت کن بیان پیشت به داداشت هم بگو مهمون اومد نرفتم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا اگه همسایه کسی ببینه یا دختره بعدا دردسر شه

پس بهتره به خانوادت بگی چون اگه اتفاقی بینشون بیفته حالا فرق نمیکنه تو خونتون یا بیرون دردسر بشه هیچی حالا بستگی به موقعیت خانواده داره شاید شرایط رسمی شدن نباشه حالا به هر دلیلی اون دختر بیچاره ممکنه اصلا گول داداشتو بخوره تن به خواستش بده بعد اگه یه وقت نشه خر بیار باقالی بار کن دم خونتون کمین کن با دختر اومد برو جلوشون بعد از اونم به خانوادت بگو 

میترسم به مامانم بگم اونا تو شهر غریب چه کاری از دستشون برمیاد😭

الان نگو .... وقتی مامانت برگشت بگو مامان حس میکنم  وقتی من میرم بیرون همش داداش آمار میگیره کی برمیگردی داره یه کارای اشتباهی میکنه .... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht