2777
2789

جهش ابتدایی 

اول به سوم

مراحل بعد از تست هوش به چه صورت بود؟؟

امتحانات چه درسهایی هست؟

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از قبولی تو تست هوش مدرسه برنامه داد شهریور رفت امتحان داد دختر من چهارم جهشی خوند ولی پیشنهاد نمیکنم نه از لحاظ درسی چون هیچ مشکل درسی پیدا نکرد ولی چون از لحاظ سنی با بچه های بزرگتر رفت از لحاظ تو سن بلوغ بودن خوب نیست

من معلمم بنظرم اینکارو نکنید بزارید بچه روند درستشو طی کنه از اول به سوم که واقعا بنطرم کار خودخواها ...

من خودم معلمم عزیزم تمام جوانب رو درنظر گرفتم خیلیا جهشی خوندن و مشکلی نداشتن 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
ببخشید چطور اقدام میکنین؟آموزش وپرورش میرین؟

معلم پیشنها داد گفت حیفه که یکسال بیهوده سرکلاس بیاد تواناییشو داره تست هوش بردم و قبول شد

بعد از قبولی تو تست هوش مدرسه برنامه داد شهریور رفت امتحان داد دختر من چهارم جهشی خوند ولی پیشنهاد ن ...

دخترمن بخاطر چند روز یکسال دیر رفت مدرسه هم قدی هم توانایی به کلاس بالاتر نزدیکتره

هرروز امتحان دادن شهریور ماه .امتحانا بدون غلط باید باشه

تمام دروس بود..‌

دخترمن بخاطر چند روز یکسال دیر رفت مدرسه هم قدی هم توانایی به کلاس بالاتر نزدیکتره

دختر من کامل پایه رو خوند البته چون سنش کم بود الکی موقع پیشدبستانی رفت با اولا .بعدش همین،طور رفت چهارم خوند ولی سوم بود کسی غیراز من ومدیر ومعلم نمیدونست تابستون چهارم امتحانات جهشی رو داد وکارنامه هاش درست شد.