2777
2789
عنوان

نی نی یار ی لحظه بیا

50 بازدید | 13 پست

@niniyar_3 سلام عزیزم من چند سال پیش بچگی کردم با شماره چند نفر اینجا عضو شدم حالا چند خط یکیشون دستم بود اما هر چی بازیابی رمز خواستم بکنم نوشت نامعتبره میشه شماره رو تو پی وی برات بفرستم ی چک بکنی آخه حس میکنم با این شمارم اومدم😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar_3 بفرستم شماره رو

بله

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

@niniyar_3 بفرستم شماره رو

عزیزم من با شما ه یکی عضو شدم اونم میدونه بعد خودم درخواست دادم تعلیقم کنن اون ادم مبدونه با خطش تو نینی سایت عضوم اما نمیدونه اسم کاربریم چی بوده 

الان میتونه کاربریمو برع چک کنه؟

🌕🌔🌓🌒🌑

عزیز مممونم میشم جواب بدین

نه ولی اگه درخواست بدن میتونن کاربری رو برگردونن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عزیزم من با شما ه یکی عضو شدم اونم میدونه بعد خودم درخواست دادم تعلیقم کنن اون ادم مبدونه با خطش تو ...

کی تعلیق شدی؟ میشه با بازیابی رمز رمز جدید گرفت 

شماره و رمزتو بزن اگه رمزت عوض نشده یعنی نگاه نکرده