2777
2789

چیکار کنم خیلی خوشمزه بشه

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

درسته یا خرد شده؟

سینه کامل 

ران کامل 

نه درسته اس نه تکه های ریز

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری میخوای بزاری؟من اومدم تو جوجه گردان سولاردوم جوجه گذاشتم انقدر روغن و چربی اش پاشید فاتحه داخل ...

همیشه اول ابپز میکنم 

بعد با زعفرون و ادویه ها مزه دار میکنم 

با فلفل دلمه،پیاز و هویج میزارم توستر سرخ بشه 

میخوام اگ روش دیگه ای بلدین یادم بدید

حتما روش مدام کره و زعفرون رومال کن

مرسی گلممم

سینه کامل ران کامل نه درسته اس نه تکه های ریز

آها گفتم مرغ کامل میخوای بریون کنی 

خب اول زعفرون دم کن حسابی زعفرون مالیش کن سینه هارو چند تا برش کوچیک بزن بعد فلفل دلمه نواری یه حبه سیر رنده شده پیاز خلالی ادویه مرغ نمک و فلفل و لیمو و کره آب شده با یه چیکه سس مایونز بزن خوووب ورز بده بذار حداقل دو ساعت تو مواد استراحت کنه بعد بذار تو توستر وسطاش دربیار کره مالی کن مجدد بذار بپزه 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

آها گفتم مرغ کامل میخوای بریون کنی خب اول زعفرون دم کن حسابی زعفرون مالیش کن سینه هارو چند تا برش کو ...

مرسی عزیزممم حتما امتحان میکنم💖