2777
2789
عنوان

با تربت امام حسین بچه دار شدیم

4376 بازدید | 44 پست

سلام

من و شوهرم ۴سال بچه دار نشدیم خودم هیچچچچ مشکلی نداشتم شوهرم مشکل داشت اصلا امیدی بهش نبود عمل واریکوسل دو طرفه انجام داد بدتر شد وضعیتش که هیچ خوب نشد 

یادمه دکتری که عملش کرد بعد از ۶ ماه نتیجه آزمایشاش رو ک دید جوابمون کرد و گفت به این علمی که خدا بمن داده شما به صورت طبیعی در کنار هم بچه دار نمیشین و باید برید تهران اونجایی که خودم میگم نه یکبار نه دو بار نه سه بار بچه بکارید آی وی اف کنید و اگر از آی وی اف نتیجه نگرفتید باید برید روش هی پیشرفته تر میکرو انجکشن....

عین حرفای دکتر رو براتون نوشتم بعد از اینهمه سال ۱۲ سال هنوز تک تک حرفای دکتر توی ذهنمه چون خیلی برام سخت بود تو ۲۱ سالگیم اول جوانیم دکتر بگه شما امشب چهارمین زوج ناباروری هستی که اومدین مطب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستین بقیه رو بگم؟

چون دارم با اشک و گریه تایپ میکنم دستام داره میلرزه

هنوز خیلی از نزدیکانمون خبر ندارن چون من نمیخاستم آبروی شوهرمو ببرم هرچند اقوام و خانواده شوهرم تو اون ۴ سال همش بم زخم زبان میزدن چرا بچه دار نمیشی

هستین بقیه رو بگم؟چون دارم با اشک و گریه تایپ میکنم دستام داره میلرزههنوز خیلی از نزدیکانمون خبر ندا ...

بگو

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

دکتر بمن گفت ناباروری داری طبیعی بجه دار نمیشی اونروز تا خونه فقط زار زدم چقدر گریه کردم ماه بعدش باردار شدم باز بمن گفتن بچه برات نمیمونه بهش دل نبندیا به کسیم نگو برام موند الانم کنارم خوابه

دکترا زر مفت زیاد میزنن

دکتر بمن گفت ناباروری داری طبیعی بجه دار نمیشی اونروز تا خونه فقط زار زدم چقدر گریه کردم ماه بعدش با ...

خداحفظش کنه

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

شب که از مطب برگشتیم خوب یادمه دم در خونه همکار شوهرم پارچه زده بودن بازگشتتون رو از کربلا تبریک میگیم

به شوهرم گفتم شنیدم تربت امام حسین شفا میده برو ازشون تربت بگیر گفتش روم نمیشه گفتم نگو واسه چی میخای بگو بهم تربت امام حسین بده

شب که از مطب برگشتیم خوب یادمه دم در خونه همکار شوهرم پارچه زده بودن بازگشتتون رو از کربلا تبریک میگ ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

وقتی شوهرم تربت امام حسین رو آورد بوسیدمش گریه کردم روضه خوندم دلی برای خودم قرآن به دست گرفتم گفتم خدایا منو ببخش به واسطه تربت امام حسین بهمون بچه سالم و صالح بده خدایا دیگه پول اینهمه کاشت کردن و نتیجه گرفتن نداریم

تا سر قرآن را باز کردم برای اولین بارم بود که با خدا با قرآن حرف میزدم قرآن رو که باز کردم اولین صحفه اومد اول خط و بشیر بشارت یوسف آورد دلم آروم گرفت با همسرم دعای استفاده از تربت امام حسین هم خوندیم و اندازه یه عدس گذاشتیم روی زبانمون

ادامه داره دارم تایپ میکنم