2777
2789

نمیدونم چه اتفاقی افتاده برای شما 

اما الان یه کاربر که مثلا سن و سالی ازش گذشته و میگن داماد دارم تاپیک‌زدن و واضح  از خصوصی ترین روابطشون میگن براشون گزارش زدن 

مجدد تاپیک زدن چرا بهم‌تیکه میندازید اینجا مگه برای درد ودل نیست 

به قول یه کاربر همین کاربرها و درد و دلهاشون پای یه عالمه مریض جنسی رو باز کرده تو سایت 

نمیدونم چه اتفاقی افتاده برای شما اما الان یه کاربر که مثلا سن و سالی ازش گذشته و میگن داماد دارم تا ...

من درد و دلم فرق داشت شوهرم خیانت کرده من میخوام زندگیم را ادامه بدم من نمیدونم چرا دیگران فضول هستن و‌من را مقصر میدونن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درد و دلم فرق داشت شوهرم خیانت کرده من میخوام زندگیم را ادامه بدم من نمیدونم چرا دیگران فضول هستن ...

امیدوارم‌دلتون اروم شه 

شاید تجربشون رو میگن و نمیخوان شما هم تو راهی که اونها رفتن قدم بردارید و زخم هایی که اونها خوردن رو شما هم بخورید 

وقتی میخواید زندگیتونو ادامه بدید و قصدتون جدیه پس فقط تجربه ی اونهایی که شبیه شما بودن و ادامه دادن براتون مهم باشه و ازش استفاده کنید 

من درد و دلم فرق داشت شوهرم خیانت کرده من میخوام زندگیم را ادامه بدم من نمیدونم چرا دیگران فضول هستن ...

پیگیر تاپیک قبلیت بودم بهت هم گفتم بابت اون هرزه خانم کار درستی کردی

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂