2777
2789
عنوان

روستایی بودن مگه چشه واقعن

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 46 پست
والا ما حسرت یه زندگی لوکس رو بیشتر میخوریمفکرشو بکن توی برج زندگی کنی و....

من نمیخورم 

هر کسی با هم فرق داره نیاز به توهین نیست 

بزن جنگل ارسباران ببین چیه بعد حسرت میخوری یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیخورم هر کسی با هم فرق داره نیاز به توهین نیست بزن جنگل ارسباران ببین چیه بعد حسرت میخوری یا نه

توهین؟؟؟ از حرفام اینو متوجه شدی؟؟؟

خوش باشی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

کسی چیزی گفته؟ توهین کرده؟ ی مدت گوشت و شیر نفرستین شهر. اینا عین زامبی همدیگر رو خوردن می‌فهمن روست ...

میگن امکانات نداره و دختر دهاتی و فلان 

همین الان از صدتا مثل شماهایی که میگین دختر دهاتی خوشگل ترم

فدای شما قشنگماخ ک چ کیفی کردمچونکه خودم با وجود اینکه تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم متنفرم از کساییکه ...

منم متنفرم والا یه جور از بالا نگا میکنن 

که چی من تو روستا زندگی میکنم میخای چیکار کنی دقیقا 

ولشون کن 

بدم میاد از اونجور ادما

میگن امکانات نداره و دختر دهاتی و فلان همین الان از صدتا مثل شماهایی که میگین دختر دهاتی خوشگل ترم

این دعوا اصلا راه به جایی نمی‌بره. عین بی فرهنگی و بی ادبیه. این ضعف ساختاری که ی شهر بی زیرساخت مثل تهران با اون همه مشکلات زیست محیطی و گسل و موش و زباله میشه پایتخت بعد روستاها و شهرستان های کوچک باید تو ساده ترین امکانات بمونن. مدرسه. بیمارستان. دکتر متخصص. 

این ی بحث کودکانه و مسخره است که چون ما شهری هستیم بهتریم. 

مثل کل کل های زمان بچگی پسرا شیرن مثل شمیشیرن🧐🤐