2777
2789

من اصلااطلاعاتم درمورددکترادقیق نیس ولی فقط ازدکترچشم دکترقریشی اومدتوذهنم حالانمیدونم اصلاعمل لیزیک انجام میده یانه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلااطلاعاتم درمورددکترادقیق نیس ولی فقط ازدکترچشم دکترقریشی اومدتوذهنم حالانمیدونم اصلاعمل لیزیک ...

همینم مرسی که گفتید

برای برطرف شدن مشکل هممون صلوات
من اصلااطلاعاتم درمورددکترادقیق نیس ولی فقط ازدکترچشم دکترقریشی اومدتوذهنم حالانمیدونم اصلاعمل لیزیک ...

انجام می ده خیلی ها هم پیشش انجام دادن خوب بوده ولی پول هم خوب می گیره 

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش /بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
شما خودتون کارش دیدید

نه عزیزم فقط یادمه ۱۰سال پیش دخترداییم درصددبود خیلی اسم این دکترومیاورد ولی یادم نیس آخراین دکتربراش انجام دادیانه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
شما خودتون کارش دیدید

بله هم دو تا از دوستام رو لیزیک کرده واسه نزدیک بینی.هم مادر بزرگم رو که واسه دیابت کم بینا شده بودن .دوستام خیلی عالی شدن چشماشون الان چند سال می گذره مشکلی ندارن .مادربزرگم چشماشون از قهوه ای شده بود عسلی که تو سن 70 سالگی نرمال هست ولی از نظر بینایی مشکل حل شده بود 

[QUOTE=45207234]بله هم دو تا از دوستام رو لیزیک کرده واسه نزدیک بینی.هم مادر بزرگم رو که واسه دیابت کم بینا شده بود

خیلی ممنون

برای برطرف شدن مشکل هممون صلوات
[QUOTE=45207234]بله هم دو تا از دوستام رو لیزیک کرده واسه نزدیک بینی.هم مادر بزرگم رو که واسه دیابت ...

خواهش می کنم 

من خودم و خواهرم ده سال پیش پیش قریشی عمل کردیم خداراشکر راضی هستیم فقط یه نکته زیرکانه اصفهانی بهت بگم   اون موقع دکتر قریشی توی کلینیک آبان هم عمل میکرد هزینش نصف مطبش بود پرس وجو کن اگه الان هم باشه برو کلینیک که هزینت کم بشه