2777
2789
عنوان

میخام به شوهرم بگم که نمیخامش

299 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من دوران حاملگی خیانت دیدم و بخشیدم ولی تو این چهار سال بازم بار ها خیانت هاشو دیدم و بخاطر بچه ام باهاش کنار اومدم چند بار هم خواستم طلاق بگیرم ولی نشد 

بار اخری که برگشتم خودم خواستم و باهاش حرف زدم و گف باید بهم اعتماد کنی من بهش اعتماد کردم و کاری به کارش نداشتم خیلی هم سعی میکردم باهاش خوب رفتار کنم تا بعدن بهونه ای نداشته باشه 

ولی بعد هشت ماه بازم فهمیدم که دوس دختر داره دنیا رو سرم خراب شد بازم نتونستم برم چون بچم مریضه و برام سخته با یه بچه مریض برگردم خونه پدرم 

خانوادم تو خرج خودشون موندن

بدون بچه هم نمیتونم زندگی کنم واقعا 

میخام باهاش حرف بزنم و دوستانه جدا شیم خیلی افسرده شدم چند وقتیه فکر خودکشی میزنه به سرم خودم رو دوس ندارم انگار پیر شدم انگار تو باتلاق افتادم به هیچ مردی نمیتونم فک کنم دیگه نمیخام از خونه برم بیرون 

راستش الان طلاق بگیرم خانوادمم خیلی سخت گیرن و مطلقه شم بدتر محدودم میکنن و نمیدونم چقد میتونم دووم بیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونم سخته ولی به خاطر بچت که گناهی نداره و پاک و معصومه حتی شده یه کار کوچیک یه شغل خیلی بیسیک برای شروع کار پیدا کن و از شوهرت جدا شو چون در آینده ته تنها به خودت سخت میگذره بلکه بچت هم آسیب میبینه توی خونه ای بزرگ بشه که عشق پدر مادر رو نبینه و به مرور از پدرش متنفر میشه

الان دیگه هیچ حسی بهش ندارم

🥲🥲 چندشت نمیشه کنارش میخوابی با اون خیانت هایی که کرده ؟ ببخشیدا ولی واقعن من حالم به هم میخوره با اینکه ازدواجم نکردم از این جور آدما چندشم میشه

🧝🏻‍♀️💙

🥲🥲 چندشت نمیشه کنارش میخوابی با اون خیانت هایی که کرده ؟ ببخشیدا ولی واقعن من حالم به هم میخوره با ...

منم همین حس رو داشتم و الان اگه بچه ای در کار نبود و مجبور نبودم یه لحظه هم نمیموندم خودش هم خوب میدونست برا همین بعد بچه ذات واقیشو نشون داد💔

منم همین حس رو داشتم و الان اگه بچه ای در کار نبود و مجبور نبودم یه لحظه هم نمیموندم خودش هم خوب مید ...

دورت بگردم من نمیشناسمت ولی یه چیزی بگم با اینکه تازه شدم ۱۸ سالم در حدی نیستم نصیحتت کنم مامانم وقتی از بابام جدا شد من ۳ سالم بود حتی جا نداشتیم بریم مامانم کار پیدا کرد بابام حتی مهریشو نداد کتکش زد کار کرد چند تا طلا داشت فروخت یه خونه داغون تونستیم اجاره کنیم واقعن خیلی سخت گذشت بهمون اما تونستیم از جامون پاشیم الان زندگیمون خوبه تو بخوایی خدا کمکت میکنه قربونت بشم🥺🫂 میدونم سخته خیلی زیاد اما تو میتونی با اون آدم زندگی نکن چون الانشم نمیتونی به حرف کسی توجه نکن ببین قلبت چی میگه 🥺🥲

🧝🏻‍♀️💙

اونوقت باید قید خانوادمم بزنم و دارم بهش فک میکنم

چرا قید خانواده؟؟ از شوهرت یه مقدار پول بگیر که بتونی یه آپارتمان کوچیک داشته باشی یا اجاره کنی

اگرم قراره از قضاوت فامیل و خانواده بترسی که باهاشون رفت و آمد نکن در حد مادرت یا خواهری یا کسی که خیلی دوستت داره و راحتی باهاش...ولی برای همه ی اینا باید قوی باشی یا اینکه میتونی تا آخرش بشینی پای این مرد که درست بشو هم نیست از حیا هم افتاده 

چرا قید خانواده؟؟ از شوهرت یه مقدار پول بگیر که بتونی یه آپارتمان کوچیک داشته باشی یا اجاره کنیاگرم ...

خانوادم خیلی حرف مردم براشون مهمه قبل ازدواج هم من اجازه نداشتم از خونه برم بیرون و اگه بخام خونه جدا زندگی کنم دیگه بیخیالم میشن ولی دیگه واقعا به اینم فک میکنم 

خانوادم خیلی حرف مردم براشون مهمه قبل ازدواج هم من اجازه نداشتم از خونه برم بیرون و اگه بخام خونه جد ...

چقدر طول میکشه یه ماه یه سال؟ بالاخره که مادرت نمیتونه تو رو کنار بزاره کم کم کنار میان اونا نمیتونن درک کنن توی چه جهنمی داری زندگی میکنی فقط از دور تماشا کردن زندگیتو

دورت بگردم من نمیشناسمت ولی یه چیزی بگم با اینکه تازه شدم ۱۸ سالم در حدی نیستم نصیحتت کنم مامانم وقت ...

خدا نکنه عزیزم به سن نیست به تجربه ادم بستگی داره 

الان خیلی خوب گفتی واقعا زندگی باهاش مثل هرروز مردنه برام 

و ادم تو جایی که بیمار شده درمان نمیشه

چقدر طول میکشه یه ماه یه سال؟ بالاخره که مادرت نمیتونه تو رو کنار بزاره کم کم کنار میان اونا نمیتونن ...

اونا هم میگن طلاق بگیر شرایطمو میدونن ولی میگن بیا پیش ما و اگه برم پیششون میدونم چه زندگی در انتظارمه