2777
2789
عنوان

میشه خانومای خیلی مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 32 پست
شایدم دیگه نمیخوانم:(این قرار سوم خواستگاریمون بود پسره گف شما اولین نفری هستی ک من چندمین بارم خواس ...

نه اینجوری فکرنکن اگه مادرش خیلی مذهبی احتمالا درگیر هییت و کارای اینجوری بعد عاشورا احتمالا زنگ بزنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا میکنی؟❤️🥺

صددرصد تا جایی ک من میدونم تو همین محرم حضرت قاسم عقد کرده بعضیا براش سفره میندازن حنا و شکلات اینا میزارن پس چی بهتر از اینکه از امام حسین بخوای جورش کنه

صددرصد تا جایی ک من میدونم تو همین محرم حضرت قاسم عقد کرده بعضیا براش سفره میندازن حنا و شکلات اینا ...

چجوری بخوام😭همش شبا باهاش حرف میزنم از شانس بدم عذر دارم نمیتونم نماز بخونم

کاربری دست من و دوستمه😅 
سلامشما از کجا متوجه شدی من عقیده ندارماینکه نظر من با نظر شخصی شما یکسان نیست دلیل نمیشه فکر کنید ن ...

وقتی تو تاپیکی که در مورد حاجت میگذارن و قبول نداری و کلا امید داشتن و امید بستن به اهل بیت و یا حاجت گرفتن رو قبول نداری و عقیده شو قبول نداری خب جور دیگه برداشت نمیشه کرد اینکه مسلحت خدا و امید و اراباط با هربندش بااین جوابت زیر سوال میبری... و الانم ک اینجا

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
چجوری بخوام😭همش شبا باهاش حرف میزنم از شانس بدم عذر دارم نمیتونم نماز بخونم

با دلت حرف بزن زیارت عاشورا بخون فقط اون آیه سجده دار آخر رو نخون من نمیدونم دلت چجوری مثال بخواه خدا و امام حسین کمک کنن ظهر عاشورا ۱۰ بسته کوچولو نمک درست کن پخش کن

وقتی تو تاپیکی که در مورد حاجت میگذارن و قبول نداری و کلا امید داشتن و امید بستن به اهل بیت و یا حاج ...

اول اینکه جواب هر کامنت رو توی همون تاپیک بدید 

دوما تهمت نزنید

سوما برید به یکی دیگه گیر بدید من عامل خشم شما نیستم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اول اینکه جواب هر کامنت رو توی همون تاپیک بدید دوما تهمت نزنیدسوما برید به یکی دیگه گیر بدید من عامل ...

باشه همونجا برات پست میدم ولی انتظاری بیشتر ازت داشتم....شما هم خشم توکنترل کن 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
باشه همونجا برات پست میدم ولی انتظاری بیشتر ازت داشتم....شما هم خشم توکنترل کن

اونی که اومده به بقیه گیر میده من نیستم بزرگوار 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

لایک کردم پستت رو بخون بهد بگو کی تهمت زد

فعلا که مشخصه از جوابتون راحت باشید