2777
2789
عنوان

میشه خانومای خیلی مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 32 پست
اول اینکه جواب هر کامنت رو توی همون تاپیک بدید دوما تهمت نزنیدسوما برید به یکی دیگه گیر بدید من عامل ...

اینکه حاجت رو میگی ظلم کردن یه عده ...خب جور دیگ نمیشه برداشت کرد الانم ازین توپیدنت مشخصه که زود میگی تهمت زدم من تهمتی نزدم گفتم  وقتی یکی میگه تاپیک حاجت روایی تخیلی میزن۶....میگی ظلم میکنن در حق ی عده...ولی ظلمی نیست شنونده باید عاقل باشه و چون دیدم خیلی جاها پست میگذاری توقع بیشتر ازین برخورد الانت داشتم که انگار اشتباه از من بوده شما اصلا درست میگید ...

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
اینکه حاجت رو میگی ظلم کردن یه عده ...خب جور دیگ نمیشه برداشت کرد الانم ازین توپیدنت مشخصه که زود می ...

پستم رو اینجا میذارم که کسی فکر نکنه من حرف نادرستی زدم 

و ببینن چه دوری ورداشتید

من هنوزم میگم تاپیک حاجت روایی دروغ زدن اشتباهه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پستم رو اینجا میذارم که کسی فکر نکنه من حرف نادرستی زدم و ببینن چه دوری ورداشتیدمن هنوزم میگم تاپیک ...

ببین آنقدر درگیری داری که برای اثبات عکس میگذاری..پس تهمت نزدم ...من گفتم کسی که میگه حاجت روایی تخیلی میزنن و شمایی که میای میگی ظلم کرده....من جواب دادم که از کجا میدونی طرف داره دروغ میگه؟؟من دور برنداشتم...اما منظور اون خانوم برای دعانویس اینا و پول گرفتن ها بود....اما شما عملا اینکه یکی بیاد بگه نثلا از فلان چیز و فلان شهید بگه حاجت گرفتم..میگی ظلم هس.خودت بگو کی میاااد با حاجت روایی ظلم کنه در حق یکی دیگه؟؟کی میاد تاپیک حاجت روایی دروغ بزنه؟؟؟گیرم طرف دروغ بگه...ولی داره میگه از فلان چیز حاجت گرفتم مثلا ختم قران...اما شما میگی اشتباه...ببین هرکسی عقیده خودشو داره و امید داشتن هرگز و هرگز بد نیست...بدون که منظور اون خانوم رو متوجه بشی تاپیک حاجت روایی رو میگی دروغ...الانم انقدررر فکمیکنی باقیه خوندن و خراب شدی ...میای عکس میگذاری که ثابت کنی ..که باز خوبشد ثابت کردی وگرنه منو تهمت زن میدونستی.....درکل اگه باز نمیخای بزنی منو امید داشتن هرگز بدنیست ...خدا خودش دیگه طبق مسلحت بنده هاش حاجت هاشونو میده...

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕