2777
2789
عنوان

مسافرت با نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیرین؟میشه دلیلتونو بگید؟با اینکه هیچ اتفاقی بینتون نمیوفته

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
چیو میزنی دقیقا؟ الانو نبین ی سیبو بندازی هوا هزارتا چرخ میخوره بیاد زمین

خب این مسافرت رو پسر پیشنهاد داده من اولش گفتم نه و فکر کرد بهش اعتماد ندارم و قبول کرد که کنسل شه و گفت امنیت و ارامشت برام مهمه..ولی بهش اعتماد دارم..چرا باید سرکوفت بزنه چند سال بعد منکه پیشنهاد ندادم

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

یه سوال ،اگه بعد این که باهاش سفر رفتی، ازت پرسید که از کجا معلوم به جز من با پسرای دیگه هم مسافرت رفتی ،چه جوابی میدی ،چه جور ثابت میکنی .به نظرم اون فقط میخواد امتحانت کنه ،قبول نکن ،به خانوادت چی میخوای بگی ؟خانواده در جریانن

با اطلاع به هر دو خانواده چون مسافرت اول هست رضایت اونا مهمه ک بعدها حرف و حدیثی پیش نیاد

بله میرفتم 

خیلی چیزا تو این مسافرت ها دستگیر ادم میشه 

اما از حد خارج نمیشدم 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

یه سوال ،اگه بعد این که باهاش سفر رفتی، ازت پرسید که از کجا معلوم به جز من با پسرای دیگه هم مسافرت ر ...

خودش از وضعیتم کامل اطلاع داره..من تواین چندسال کلا درگیر درس بودم و وقتی نداشتماینو اونور برم و خودم و خونوادمو میشناسه که چجوری ایم......نه خونواده درجریان نیستن

با اطلاع به هر دو خانواده چون مسافرت اول هست رضایت اونا مهمه ک بعدها حرف و حدیثی پیش نیادبله میرفتم ...

خونواده ها فعلا نمیدونن  احتمالا تا اونموقع بگیم بهشون(سال دیگه میخوایم بریم)؛ولی از اونجایی که خانوادمو میشناسم و اصلا همچین عقیده ای ندارن مخالفت میکنن

خودش از وضعیتم کامل اطلاع داره..من تواین چندسال کلا درگیر درس بودم و وقتی نداشتماینو اونور برم و خود ...

میخوای دلیل غیبتت رو چه جوری توجیه کنی ،مسلما میخوای دروغ بگی ،فکر نمیکنی وقتی بفهمه راحت به خانوادت دروغ میگی و راحت با یه پسر نامحرم (چون خودش نسبتا مذهبیه این چیزا واسش مهمه) میری مسافرت ،نظرش نسبت بهت عوض بشه ؟تو انگار تصمیمتو گرفتی که بری ، ولی اگه نری چیزی رو از دست نمیدی 

میخوای دلیل غیبتت رو چه جوری توجیه کنی ،مسلما میخوای دروغ بگی ،فکر نمیکنی وقتی بفهمه راحت به خانوادت ...

درسته به این چیزاش فکر نکرده بودم؛پس هیچی نمیرم دیگه..دلم میخواد برم ولی بهش گفتم نه،الان خواستم نظر بقیه رو هم بدونم که اکثرا گفتن نه...مرسی عزیزم:)

درسته به این چیزاش فکر نکرده بودم؛پس هیچی نمیرم دیگه..دلم میخواد برم ولی بهش گفتم نه،الان خواستم نظر ...

حرف آخر ...ببین خیلی دوست داره و به احتمال زیاد واسه ازدواج میخوادت ، نزار نظرش نسبت بهت عوض بشه ، پسرا پاکی دختر خیلی واسشون مهمه ،پاکی یه دختر هم با همین چیزای ریزی که خودمون شاید توجه نکنیم ، مشخص میشه 

حرف آخر ...ببین خیلی دوست داره و به احتمال زیاد واسه ازدواج میخوادت ، نزار نظرش نسبت بهت عوض بشه ، پ ...

اره دقیقا خودشم گفت براش مهمه...درسته ممنون بابت راهنمایی تون❤🥰

خونواده ها فعلا نمیدونن احتمالا تا اونموقع بگیم بهشون(سال دیگه میخوایم بریم)؛ولی از اونجایی که خانو ...

پس بهتره نری

اینجوری هم اعتماد خانوادت خدشه دار میکنی هم نظر پسره و به تبع خانوادش در موردت تغییر میکنن

دوران نامزدی باید باحتیاط و فکرشده عمل کنی 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️