2777
2789
عنوان

سریال لحظه گرگ و میش بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4827 بازدید | 175 پست

بچه هاچرایاسی سروش وازسالمندان نیاوردتروخشکش کنه خونه مامانش که اون همه جاداشت مگه به نداقول نداده بودهوای سروش وداشته باشه

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجاشو درک نکردم حامد چرا میرفت خونه اینا با توران خانم ناهار میپخت میخوردن فقطم توران تنها خونه بو ...

من که اصلا از فیلمه خدشم نیومده بود ، همش اغراق ... 

اینا مثلا تو دهه ۶۰ بودن ، بعد یاسمن سوار ماشین حامد میشد میرفتن تفریح و ...😂

اونوقت من الان یه شماره ناشناس بهم زنگ بزنه مامانم گیر میده میگه بگووووو کیییی بوددد 😂🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
مثلا دوست سابق احسان خدابیامرز خواجه محرم بود عیب نداشت

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
از سروش خوششون نمیومد وگرنه حرف بدی نزد گفت زمین از دولت ساخت و بقیش با شما حامد عزیز بود حرفاش براش ...

دقیقا تو فامیل ما هم هستن که این   یکی بگه گارد می گیرن ولی اون شخص  عزیز بگه براش اسفند دود می کنن مغز کل هست آقا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
عاشق شخصیت حامد بودم. سروش دنبال منفعت خودش بود. یه ادم زالو صفته به تمام معنا! باتیکه و طلبکارانه و ...

من سروش رو تایید نمیکنم. فقط میگم شخصیت پردازی سریال ایراد داشت سروش خیلی بد و حامد به طرز حال بهم زنی خوب

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
سوگند و چطور ازاد کردن از پروانه رضایت گرفتن؟

قاتل  اون پسره خودشو معرفی کرد دیگه. سوگند ازاد شد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خودش میگفت به کسی نگی من اومدم اینجاها. دوتایی با هم میگفتن میخندیدن. میخوردن. خابیدنشو نمیدونم

لا الا اله الله😂😂😂....نه جدا از شوخی گف ک به یاسمن نگه یه وقت سروش و یاسمن فکر نکنن میخواد زندگیشونو بپاشونه...بدبخت حلقه ام مینداخ

اکانت واگذار شد

من که اصلا از فیلمه خدشم نیومده بود ، همش اغراق ... اینا مثلا تو دهه ۶۰ بودن ، بعد یاسمن سوار ماشین ...

دقیقا خیلی روشنفکر بودن 

من تو سال 1403 هنوز اونقدر آزادی عمل ندارم که یاسمن تو دهه 60 داشت 😂😂

بعد این حامد که همش عمل هاشو رایگان انجام می‌داد و میرفت مناطق محروم واسه طبابت (که قطعا درآمد زيادي ...

خونه ش چقد شیک و پیک 

حنانه رفت با گل تبریک بگه گفت اوو‌چقد کمد دارین 

ب پای هم پیر شین پیر ک نه فسیل شدین