2777
2789
عنوان

سریال لحظه گرگ و میش بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4827 بازدید | 175 پست
من سروش رو تایید نمیکنم فقط گفتم خیلی اغراق آمیز بدش کرده بودن ولی از چیزی که از حامد ساخته بودن بد ...

متاسفانه  بعضی از دکترا ها همین امیدوارم  به گیرشون نیفتی  اما الان مردم آگاه شدن با چند دکتر مشورت می کنن

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ازشخصیت یاسی بدم میومدخیلی به موقعیت حنانه حسادت میکردچون خودش دکترعمومی موند.ولش میکردی میرفت ...

دکتر عمومی نموند آخرش مطب زد تخصص گرف فک کنم چون ی جا گف برم کلینیک

حسودی ام نمیکرد حنانه مث خواهرش بود واسش...اونم از شخصیت خیلی دلسوز و مهربونش بود که سوگندو بزرگ کرد چون مث بچش میدونستش

اکانت واگذار شد

دکتر عمومی نموند آخرش مطب زد تخصص گرف فک کنم چون ی جا گف برم کلینیکحسودی ام نمیکرد حنانه مث خواهرش ب ...

ن مطب نداشت یع اتاق تودرمانگاه داشت دکترعمومی موند

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
اونجاشو درک نکردم حامد چرا میرفت خونه اینا با توران خانم ناهار میپخت میخوردن فقطم توران تنها خونه بو ...

همونو بگو. مثلا کی بود حامد؟ یه زمانی خاستگار دخترش بود. اما یه جوری میومد میرفت انگار خونه ی خودشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

[QUOTE=345654601]کمی واقع بین باشید متوجه میشید  چند درصد اونایی که رفتن جبهه بعد از جنگ از سهمیه اشون استفاده ...[/QU

آره تو فامیل ما بودن کسایی که استفاده نکردن 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اونجاشو درک نکردم حامد چرا میرفت خونه اینا با توران خانم ناهار میپخت میخوردن فقطم توران تنها خونه بو ...

چون حامد دوست صمیمی احسان بود بعد اون مثلا خواست جای خالی احسان رو توران حس نکنه نگه این بی معرفته ی جور یادگاری ام بود دیگه میرفت مثلا که اونم فکر نکنه احسان نیست و...

واسه این وقتی تنها بود میرفت که یاسمن رو نبینه نه زندکی اون خراب شه نه خودش ناراحت شه بازم مگه نه دلیلی نداشت اصلا

اکانت واگذار شد

همونو بگو. مثلا کی بود حامد؟ یه زمانی خاستگار دخترش بود. اما یه جوری میومد میرفت انگار خونه ی خودشه

خب دوست خونوادگی بودن و رفیق چندساله پسرشون از بچگی ...طبیعتا دوستیا قدیم بهتر بود و با معرفت تر میموندن خصوصا چون خونوادگی ام دوست بودن دیگه

اکانت واگذار شد

واقعا شخصیت یاسی خیلی افتضاح بود. انگار هی دنبال شوهر بود. بی شوهر نمیتونست بمونه. با اینکه دکتر بود خیلی پخمه هم بود. یه کاریش که به دکتریش نمی اومد همون فراری دادن سوگند بود

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
متاسفانه بعضی از دکترا ها همین امیدوارم به گیرشون نیفتی اما الان مردم آگاه شدن با چند دکتر مشورت ...

امیدوارم هیچکس گیر دکتر سوءاستفاده گر نیفته

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی