2777
2789
عنوان

سریال لحظه گرگ و میش بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4820 بازدید | 175 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای سریال به دور از واقعیت بود.؟

کمی واقع بین باشید متوجه میشید 

چند درصد اونایی که رفتن جبهه بعد از جنگ از سهمیه اشون استفاده نکردن؟ درصد خیلی کمی 

و این سریال به اون اقلیت اشاره کرد 

از سروش حالت بهم نمبخوره؟شکم مریض رو آلوی باز و بسته می‌کرد ک پول بزنه ب جیب؟؟؟

من سروش رو تایید نمیکنم فقط گفتم خیلی اغراق آمیز بدش کرده بودن  ولی از چیزی که از حامد ساخته بودن بدم میاد

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی

خیلی ازشخصیت یاسی بدم میومدخیلی به موقعیت حنانه حسادت میکردچون خودش دکترعمومی موند.ولش میکردی میرفت بچه پروانه هم میوردبزرگ میکردکه اقاسروش اب تودلش تکون نخوره 

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
مکان اتاق احسان و همه باهاش خاطره ساختن

بله دیگه. حامدو قایمکی می آورد تو خونش   خاک بر سر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

چون سروش میگف برین به عنوان خونواده شهید بگیرین اونام بهشون بر خورد ک ینی صورت حساب ببریم و از این حرفا ؟؟!!!

اما وزارت خونه حامد منظورش این بود که از طرف سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت کمک بگیرن اونم برای احداث بیمارستان ن ب عنوان خونواده شهید

سزوشم حقش بود مغرور بلند پرواز پرروووو بود یکم فروتن نبود مث حامد مگ ن اینا خیلی خونواده خوبی بودن عوض تشکر تازه گف انگار لطف کرده زنم شده!!!

اکانت واگذار شد

خیلی ازشخصیت یاسی بدم میومدخیلی به موقعیت حنانه حسادت میکردچون خودش دکترعمومی موند.ولش میکردی میرفت ...

از کجا فهمیدی حسودی می‌کرد 😑😑😑

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
دخترشون خودش عجله داشت

آره واقعا. بی شوهری بهش فشار میاورد لعنتی  

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را