2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تعدادافرادمسن زیادباشه سوپ رودرست کن چون افرادمسن سوپ دوست دارن کوبیده عالیه درکنارش قورمه سبزی ...

واااای عزیزدلم ممنونم ب این نکته توجه نکرده بودم خیلی ممنون خیلی کمکم کردی پس قورمه سبزی خوبه؟ 

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
حتما خونتون بزرگه این تعداد دعوت کردی ؟کمکی هم داری؟

آره عزیزم. ن تنهام مامانم گفت شاید بیام اما خیلی سرشون شلوغه و ازم دورن

اسی استرس گرفتم من بجای شما ببین ازالان کاراتوبنویس خونه اتوتمیزکن ظرفاتودربیار چک کن قندوناتوپرکن واکه نقل ونبات داری هم بزار واسه میوه هم الان گیلاس وزردالووموز وشلیل هست وفصل میوه اس نگران نباش واسه اول که میان میتونی باشربت خاکشیریاتخم شربتی پذیرایی کنی تو لیوانانی حتمابزار یخ قالبی هم ایده بگیر ازالان بزارتوفریزر بعد واسه بعدشام بستنی وژله عالی میشه کنارهم یااب هویج وبستنی 

گاهی انسانم آرزوست
پس سوپ نزار من معمولا مادربزرگ شوهرم وپدربزرگشون طرفای هفتاد وهمیشه سوپ میزارم انقدرخوششون میاد

من فقط پدر شوهرم سوپ دوس داره چون دندون نداره براش خوردن سوپ راحت تره 

واااای عزیزدلم ممنونم ب این نکته توجه نکرده بودم خیلی ممنون خیلی کمکم کردی پس قورمه سبزی خوبه؟

عزیزم غذاهای اصلیت کوبیده و مرغ باشه خورشت هویج بلدی!؟از اسمش یجوریه ولی خیلی خوشمزه‌اس

دسر هم ژله چند رنگ باشه قشنگه و سالاد ماکارونی و سالاد کاهو 

نوشابه دو رنگ با دلستر حتما سرد باشن 

زیتون‌و ترشی و سبزی هم داشتی بزار سفره که خوشگل بشه 

سفره یکدست و خوش رنگ انتخاب کن 

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️

ببین اگه قورمه سبزی هات عالیه بزار چون قورمه سبزی ریسکش بالاست وممکنه عالی درنیاری اگه من جای شماباشم همون کوبیده بازرشک پلوبامرغ ومیزارم ولی مرغ امو باسس میزارم

گاهی انسانم آرزوست
من‌باشم سوپ رو حذف میکنم کلا چرا؟؟چون هم گرمه هم الان بلطف محرم اشو شله زرد زیاد پخش میکنن پس سوپ جا ...

برا این تعداد میشه راحت درست کرد؟؟؟؟؟ 

من فقط پدر شوهرم سوپ دوس داره چون دندون نداره براش خوردن سوپ راحت تره

براش درحدیه قابلمه کوچیک درست کن چیزی نمیخوادنصف سینه مرغ وریش ریش کن کمی هویج رنده شده وااب مرغ وکمی ذرت پخته ونخودفرنگی وورمیشل بزار ورب گوجه سوپش اماده اس کمی سبزی سوپ هم بزار عالی میشه یه نکته دیگه فوت کوزه گری برومغازه ازاین عصاره مرغا بگیر توغذات بریز فقط مواظب باش شورنشه 

گاهی انسانم آرزوست
عزیزم غذاهای اصلیت کوبیده و مرغ باشه خورشت هویج بلدی!؟از اسمش یجوریه ولی خیلی خوشمزه‌اسدسر هم ژله چن ...

تاحالا خورشت هویج درست نکردم با سرچ تو گوگل میشه راحت درست کرد خوب میشه؟ 

ژله رو هم حتما درست میکنم زیتونم فکر خیلی خوبیه 

سالاد هم تلاشمو میکنم همین باشه ک شما گفتی دیگه نوشیدنیم حله😍😍😍😍

برا این تعداد میشه راحت درست کرد؟؟؟؟؟

چرا نشه 

شما میتونه ژله موزاییکی درست کنی نشد ژله راه راه نشد

تو ظرف پیرکس ۴گوش دسر پان درست کن اگرم خواستی تک نفره باشه که خب تو ظرفای مخصوص دسر که واسه تولدان بازم سختت بود 

تو کاسه نونی ها هستن مال حلوان کشک بادمجون درست کن بزار رو سفرت