2777
2789

پسره‌ حقیقتو‌ بهش‌ گفتم‌ چن‌روز‌ پیشم‌  قرار‌ داشتیم‌ نیامد‌ سر‌ قرار‌  بهش‌ گفتم‌ باکره‌ نیستم‌.

الان‌ میگ فک‌کردی‌ میام‌ بگیرمت‌ تو‌ باکره‌ نیستی‌‌

مگ‌ با‌ مطلقه‌ازدواج‌ کنی‌  حتی‌ منم‌ندیده‌ فقط عکس‌ دیده‌

گف‌ برو‌ با‌همونی‌ که‌ دخترونگیت‌ ازت‌ گرفت‌

پیاماش‌ میزارم‌ هستین؟

دختر‌ شهریور‌ ماهی ❤متولد ۱۳۷۷‌ ❤کارشناسی‌ معماری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چرا بهش گفتی 🙄

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

هنوز ندیدیش بعد این حرفا رو زدی!!؟؟ فک نکردی اصلا شاید برات مشکلی پیش بیاره

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

اونا خودشون با صدنفر میخوابن میرن دنبال دختر افتا مهتاب ندیده 

تا بوده همین بوده عزیزم پسرا همشون همینن 

توام نباید بهش میگفتی چه لزومی داره تو دوستی همون اول بگی

مرنج و مرنجان🤍

مگه چی بهش گفتی که اینجوری وحشی جواب داده انگار قبلش دعوا کردین

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
اونا خودشون با صدنفر میخوابن میرن دنبال دختر افتا مهتاب ندیده تا بوده همین بوده عزیزم پسرا همشون همی ...

دیدی‌ پیامارو

دختر‌ شهریور‌ ماهی ❤متولد ۱۳۷۷‌ ❤کارشناسی‌ معماری