2777
2789
عنوان

تجربه آی یو آی

5892 بازدید | 27 پست

خانوما کسی تجربه آی یو آی داره و اینکه چند درصد برای بار اول جواب میده.

لطفا اگر کسی تجربه یا اطلاعاتی داره راهنماییم کنه.

چی کار کنیم مثبت شه 🙏

به دنبال خدا رفتم ، خودم را یافتم،چرا که روح خدا در درون من است....💫🫂

من تجربه دارم 

البته ناموفق 

یه بار ای یو آی کردم 

با اینکه مشکل از اسپرم بود و اصلا ای یو آی کردن برای من فایده ای نداشت ولی دکتر احمق اینو بهم نگفت و آی یو آی کرد 

کلی دارو استفاده کردم 

تخمدانهام زیادی فعال شد و مجبور شدم برم تخمک کشی 

یعنی هزینه ای وی اف رو از من گرفت و بعد کلی تخمک رو کشید ریخت دور 

خدا ازش نگذره 

بی کفایت احمق 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
من تجربه دارم البته ناموفق یه بار ای یو آی کردم با اینکه مشکل از اسپرم بود و اصلا ای یو آی کردن برای ...

سلام .عزیزم خب مگه بیشتر بخاطر مشکل اسپرم نمیگن ای یو ای انجام بدیم وگرنه اگر تخمک هم مشکل باشه میگن ای وی اف .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه دارم البته ناموفق یه بار ای یو آی کردم با اینکه مشکل از اسپرم بود و اصلا ای یو آی کردن برای ...

کجا و کی انجام دادید؟ دیگه اقدام نکردید ،؟

سلام .عزیزم خب مگه بیشتر بخاطر مشکل اسپرم نمیگن ای یو ای انجام بدیم وگرنه اگر تخمک هم مشکل باشه میگن ...

نه ببین اسپرم انقدر ضعیف بود که اصلا وارد تخمک نمیشد 

یعنی ای یو آی فایده ای نداشت 

چون اسپرم توان وارد شدن به تخمک رو نداشت 

باید حتما میکرو میشد 

با میکرو هم حتی جنین گرید پایین تشکیل میشد  

الان مشکل منم تقریبا همینه مشکل بیشتر از همسرمه و البته به منم امپول و قرص برای تخمک داده قراره استفاده کنم برم ای یو ای حالا میخواستم ببینم چیکار کنم که ان شاالله مثبت بشه چون چند بار سقط داشتم این باز دیگه خدایی نکرده به سقط نشه🙁

کجا و کی انجام دادید؟ دیگه اقدام نکردید ،؟

انقدر اذیت شدم سر ای یو آی که دیگه شوهرم اجازه نداد برم پیش اون دکتر

حتی بعضی وقتا میگم مطمینا اصلا ای یو آی انجام نداده فقط تخمک کشی کرده چون زیاد تخمدان رو تحریک کرده بود کلی تخمک فعال شده بود 

منو بردن بیهوش کردن و تخمک ها رو کشیدن ریختن دور 

در صورتیکه این تخمکها بعد از اونهمه دارو استفاده کردن برای من کلی ارزش داشت 

حتی شوهرم میگه شاید تخمک ها رو کشیده و برداشتن فروختن برا خودشون 

نمیدونم فقط خیلی تحقیق کن اگه ای یو آی فایده نداره الکی نرو 

ای وای عزیزم.🥺خدا واقعا این دکترایی که باعث میشن بنده های خدا انقد اذیت بشن رو نبخشه .آدم بهشون اعتماد میکنه ولی اونا با بی یوادیشون آدمو ذجر میدن

من آخرش مجبور شدم رفتم میکرو کردم 

بعد از سه بار انتقال خدا معجزه وار بهم یه بچه داد 

شکر خدا

گذشت اونروزا 

ولی شما حواس جمع کن الکی نرو هزینه و زمان و اینهمه دارو استفاده کن بعدم مجبور بشی بری ای وی اف 

انقدر اذیت شدم سر ای یو آی که دیگه شوهرم اجازه نداد برم پیش اون دکترحتی بعضی وقتا میگم مطمینا اصلا ا ...

جسارتا پیش کدوم دکتر و کدوم بیمارستان انجام دادید؟ 

من آخرش مجبور شدم رفتم میکرو کردم بعد از سه بار انتقال خدا معجزه وار بهم یه بچه داد شکر خداگذشت اونر ...

من خیلی اطلاعاتی ندارم ببخشید میکرو چیه؟ یعنی با میکرو که میگید باردار شدید ؟ 

من آخرش مجبور شدم رفتم میکرو کردم بعد از سه بار انتقال خدا معجزه وار بهم یه بچه داد شکر خداگذشت اونر ...

دکترم اول بهم گفته بود ای وی اف کن بعد این سری که رفتم گفت میتونی ای یو ای هم بکنی با اینکه تقریبا الحمدلله تخمکام خوبه ولی بازم بهم امپول و دارو داده که بزنم برم برای ای یو ای ولی فکرم خیلی درگیره همش میگم نکنه خدایی نکرده نگیره بازم بخوام سقط کنم دیگه واقعا رحمم توانایی سقط نداره گفتم اینجا ببینم تجربه خانومایی که انجام دادن چیه با اطلاعات برم حداقل. البته که توکلم به خداست ولی خب فکر نمیذاره آدم راحت باشه

دکترم اول بهم گفته بود ای وی اف کن بعد این سری که رفتم گفت میتونی ای یو ای هم بکنی با اینکه تقریبا ا ...

ببین من خودم هیچ مشکلی نداشتم هیچی 

فقط مشکل از اسپرم بود 

این داروها که به شما داده روند عادیه ای یو آی هست 

باید این داروها رو مصرف کنی که بعد آی یو آی کنن 

به نظرم با یه دکتر دیگه مشورت کن 

الکی وقت هدر ندی برای آی یو آی 

ای یو آی برای اسپرم ضعیف خیلی کم جواب میده 

اصفهان بودم پیش دکتر مساحی که دکتر معروفی هم هست اتفاقا

مممنونم که جواب میدید.من تهرانم و دکترم توی بیمارستان بهمن گفته انجام میدم حالا نمیدونم بخاطر اسپرم ضعیف چند درصد احتمال مثبت شدن هست یه کم استرس دارم.برام دعا کنید .🙏💫