2777
2789
عنوان

تجربه آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 5894 بازدید | 27 پست
ببین من خودم هیچ مشکلی نداشتم هیچی فقط مشکل از اسپرم بود این داروها که به شما داده روند عادیه ای یو ...

پس برای اسپرم ضعیف چه کاری بیشتر جواب میده ؟ شما اطلاعاتی دارید ؟ همون میکرو که میگید خوبه یعنی؟ فرق داره با ای وی اف ؟

به دنبال خدا رفتم ، خودم را یافتم،چرا که روح خدا در درون من است....💫🫂
پس برای اسپرم ضعیف چه کاری بیشتر جواب میده ؟ شما اطلاعاتی دارید ؟ همون میکرو که میگید خوبه یعنی؟ فرق ...

ای وی اف تخمک و اسپرم رو کنار هم میزارن اسپرم خودش وارد تخمک میشه 

میکرو انجکشن اسپرم رو خودشون وارد تخمک میکنند 

من اگه به عقب برگردم وقتم رو توی مطب ها هدر نمیدم مستقیم میرم مرکز ناباروری 

دکتر توی مطب فقط به دنبال اینه که پول بگیره و همه ی راهها رو میخواد امتحان کنه 

اول به شما گفته ای وی اف بعد گفته آی یو آی 

من جای شما بودم میرفتم مرکز ناباروری 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وی اف تخمک و اسپرم رو کنار هم میزارن اسپرم خودش وارد تخمک میشه میکرو انجکشن اسپرم رو خودشون وارد ...

آره خب دکترا که فکر جیب خودشونن .البته دکتر من خیلی ام مثلا اهل نماز و دعاست و خیلی ام مومنه میگن که خیلی اهل پول اینا نیست ولی خب من برعکسشو دیدم ازش.توکلم به خداست امیدوارم همه خانومایی که توی انتطار بچه هستن نتیجه بگیرن منم خدا بهم لطف کنه یه بچه سالم و صالح بهم بده ان شاالله 🙌💫ممنونم از شما که وقت گذاشتید و جواب دادید خدا بچتونو براتون نگه داره عاقبت بخیر بشن🙏

آره خب دکترا که فکر جیب خودشونن .البته دکتر من خیلی ام مثلا اهل نماز و دعاست و خیلی ام مومنه میگن که ...

سلام دوست عزیز شما رفتید آی یو آی انجام بدید؟ من هم ماه بعد قراره انجام بدم

سلام دوست عزیز شما رفتید آی یو آی انجام بدید؟ من هم ماه بعد قراره انجام بدم

سلام .بله عزیزم رفتم و متاسفانه منفی شد و خدا فعلا برام صلاح ندونست که باردار بشم.🌱

سلام دوستان ، توروخدا برا منم دعا کنین ، منم  اولین باره آی یو آی میخوام انجام بدم ، امروز آخرین آمپولمو باید بزنم و فردا برم کلینیک برا سونو که وضعیت و سایز فولیامو چک کنه دکتر و بگه که کی آی یو آی رو انجام میده

سلام دوستان ، توروخدا برا منم دعا کنین ، منم اولین باره آی یو آی میخوام انجام بدم ، امروز آخرین آمپ ...

ان شاالله هر چی به صلاحته همون برات اتفاق بیافته عزیزم توکلت به خدا باشه همه چی به خوبی پیش میره.

منم هفته بعد باید برم سونو بشم .امیدوارم خیر باشه برای جفتمون .خدا دامن مارو هم به لطفش سبز کنه.

سلام دوستان ، توروخدا برا منم دعا کنین ، منم اولین باره آی یو آی میخوام انجام بدم ، امروز آخرین آمپ ...

شما تهران تشریف دارید پیش کدوم دکتر و مرکز قراره آی یو آی کنید؟

سلام عزیزم باردار شدی ؟با روش ای یو ای

سلام .نه عزیزم بنظرم ای یو ای یه کاره بیهوده آیه فقط هزینه الکی دادم