2777
2789
عنوان

ژل خط لبخند

2832 بازدید | 25 پست

من دیشب رفتم دو سی سی گونه(هر طرف یک سی سی)

و یک سی سی خط لبخند (هر طرف نیم سی سی)ژل زدم🥲خط لبخندم خیلی پفی شده حس میکنم شبیه تالاسمیا شدم بدم میاد برم تو آیینه نگاه کنم به خودم، پشیمونم کاش خط لبخندو نزده بودم

واسه اولین بارم اخر هفته ی بعدی خونه نامزدم دعوتیم🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو فکرشمامامنو ترسوندیمنم فقط می خوام پر بشه اصلا نمی خوام ذره ای غیر طبیعی بشه

خیلی میترسم بمونه همینطوریتا هفته ی دیگه خیلی از فامیل و...نامزدم هفته ی آینده منو‌میبینن واسه اولین بار. اینقدددد ناراحتم کلی گریه کردم...

عکس خط خنده تنهارو بذارم مشخص نیس باید کل قیافه باهم باشه که مشخص شه چطوری شدم🥲مخصوصا از سه رخ پف ش ...

بنظرم التهابه بخاطر تزریق و چند روز دیگه خوب میشه

انتی بیوتیک هم میخوری؟

سلام گل مبارکه

منم دیروز بوتاکس و ژل خط خنده انجام دادم

بوتاکس که کاملا طبیعیه ورم ندارم اما خط خندم یکم ورم داره

نگران نباش تا دو سه روز ورمش میخوابه طبیعی میشه

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
من فقط خط لبخند رو می خوام بزنم که عمیق تر نشهپیشنهادت چیه؟بزنم یا نه؟هیچ تزریق دیگه ندارمجز بوتاکس ...

منم هدفم فقط خط لبخند بود دکترم فامیل بود  کارش خیلی خوبه همه میرن پیشش ( گونه رو هم به پیشنهاد خودشون زدم که باعث شه خط لبخند باز تر شه )

خیلی تاکید کردم که میخوام طبیعی باشه ولی الان از قیافم خیلی بدم میادعصر دوباره میرم پیشش🥲

فعلا که من راضی نیستم زشت شدم خیلی😞😞

سلام گل مبارکهمنم دیروز بوتاکس و ژل خط خنده انجام دادمبوتاکس که کاملا طبیعیه ورم ندارم اما خط خندم ی ...

من حتی حس میکنم قرینه نیست خیلی. ، امیدوارم ورمشزود بخوابه خیلی زشت شدم الان...