2777
2789

جسارتا اوایل بارداری تخمدان راستتون تیر میکشید یا چپ یا هر دو ؟؟

اگه راست ، پسره 

اگه چپ ، دختره 

اگه هر دو ، شاید دوقلو

محض سرگرمیه☺️😇دانشمندان گیر ندن لطفا😂

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش سمت راستم میگرفت در حد مرررررگ

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

هیچکدام

حس سنگینی کدوم طرف داشتی 

سونوی قلب رفتی ؟

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم
من همش سمت راستم میگرفت در حد مرررررگ

پسره😍

بزار خودم بگم دختره

سمت چپ تیر میکشید ؟

یه راه دیگه ام من بلدم

سن مادر رو باید بدونم و ماهی که باردار شدن...

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
من خودم فوق تخصص تشخیص جنسیتم 😂😂

با چه روش‌هایی ؟😂😃😃

منم خیلی بلدم 

دوقلو هم میتونی حدس بزنی ؟

من دوست دارم دوقلو باردار باشم 

من باردار نشدم که . مجردم خواهر ک میگم هیچکدام

ای بابا😂

ایشالله به موقع ازدواج خوب و بارداری خوبی داشته باشی😇

پسره😍

بله الان ۶ماهشه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه راه دیگه ام من بلدمسن مادر رو باید بدونم و ماهی که باردار شدن...

من هنوز سونی قلب نرفتم 

نمی‌دونم دقیقا چه روزی لقاح صورت گرفته