2777
2789

من یه خواستگار سنتی دارم که یکی معرفی کرده یه جلسه با مادرامون رفتیم بیرون باهم حرف زدیم اون خانوادش مذهبی هستن ولی خودش مذهبی نیست من نه خودم مذهبی ام نه خانوادم 

خلاصه رفتیم صحبت کردیم ما باهم اوکی بودیم ولی گفتم باید بیشتر وقت بزاریم همو بشناسیم اونم نظرش همین بود 

ولی بعدش مامانش گفت میخوایم بیایم خونتون خواستگاری منم گفتم من فقط یه بار پسرتونو دیدم ما باید یه مدت معاشرت کنیم بعد مادرش گفت نه اول خانواده ها باید همدیگه رو ببینن اگه خانواده ها موافق بودن بیشتر باهم آشنا بشید 

و این اصلا سیستم زندگی من نیس که خانوادم بخوان برام تصمیم بگیرن همیشه با نظر خودم جلو رفتم خانوادمم دخالت نمیکنن اصلا

ولی اون پسره با اینکه از لحاظ مالی کاملا مستقل از خانوادشه ولی داره طبق نظر مادرش پیش میره حتی به من زنگ نمیزنه یا پیام نمیده با اینکه تو برخورد اول گفت ایده آلش کاملا دختری مثل منه و حتی تو صحبتامونم تفاهم خوبی داشتیم 

نظرتون راجب این مدل خواستگاری و رفتار مادرش چیه ؟ 

مادرش به اون واسطه گفته خانواده دختر خیلی برامون مهمن میخوایم پدرشم ببینیم من پدرم ادم محترم و ابرو داریه از اون لحاظ مشکلی ندارم ولی خب اونا یه خانواده مذهبی ان خیلی با ما تفاوت دارن 

چی کار کنم الان ؟ بابام گفت فعلا زوده خونه بیان همو نمیشناسید اونا هم رستوران دعوتمون کردن 

راهنماییم کنید نمیخوام بهم بخوره 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

هرچی قسمت باشه همون میشه قسمت نباشی خودتم بکشی نمیشه

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

هرچی قسمت باشه همون میشه قسمت نباشی خودتم بکشی نمیشه

به دلم افتاده نمیشه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخع این دوره زمونه کی اینجوری ازدواج میکنه 

مگه ازدواج فقط خوردن خوابیدن حساب کتاب زاد ولده 

پس عشق چی ..وقتی طرف بهت ی پیامم نمیده 

چ فایده داره

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

گفتی رستوران دعوت کرده حتما برید

قبول کردیم بریم

اینکه خود پسره جلو نمیاد و مامانش زبونشه اذیتم میکنه

آخع این دوره زمونه کی اینجوری ازدواج میکنه مگه ازدواج فقط خوردن خوابیدن حساب کتاب زاد ولده پس عشق چی ...

اخه رفتارش اینجوری بود که انگار خیلی خوشش اومده بود ازم خیلی مشتاق بود