من یه خواستگار سنتی دارم که یکی معرفی کرده یه جلسه با مادرامون رفتیم بیرون باهم حرف زدیم اون خانوادش مذهبی هستن ولی خودش مذهبی نیست من نه خودم مذهبی ام نه خانوادم
خلاصه رفتیم صحبت کردیم ما باهم اوکی بودیم ولی گفتم باید بیشتر وقت بزاریم همو بشناسیم اونم نظرش همین بود
ولی بعدش مامانش گفت میخوایم بیایم خونتون خواستگاری منم گفتم من فقط یه بار پسرتونو دیدم ما باید یه مدت معاشرت کنیم بعد مادرش گفت نه اول خانواده ها باید همدیگه رو ببینن اگه خانواده ها موافق بودن بیشتر باهم آشنا بشید
و این اصلا سیستم زندگی من نیس که خانوادم بخوان برام تصمیم بگیرن همیشه با نظر خودم جلو رفتم خانوادمم دخالت نمیکنن اصلا
ولی اون پسره با اینکه از لحاظ مالی کاملا مستقل از خانوادشه ولی داره طبق نظر مادرش پیش میره حتی به من زنگ نمیزنه یا پیام نمیده با اینکه تو برخورد اول گفت ایده آلش کاملا دختری مثل منه و حتی تو صحبتامونم تفاهم خوبی داشتیم
نظرتون راجب این مدل خواستگاری و رفتار مادرش چیه ؟
مادرش به اون واسطه گفته خانواده دختر خیلی برامون مهمن میخوایم پدرشم ببینیم من پدرم ادم محترم و ابرو داریه از اون لحاظ مشکلی ندارم ولی خب اونا یه خانواده مذهبی ان خیلی با ما تفاوت دارن
چی کار کنم الان ؟ بابام گفت فعلا زوده خونه بیان همو نمیشناسید اونا هم رستوران دعوتمون کردن
راهنماییم کنید نمیخوام بهم بخوره