2777
2789
عنوان

اولین خواستگارمه چی کار کنم بهم نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 40 پست

حالا که تاپیک راجب خواستگاره بگید این برای آبجیم خوبه 

با خانوادش هفته پیش امدن خواستگاری آبجیم هم گفت باید فکرام رو بکنم ، مهریه اینا رو حرف زدن گفتن اگه قبول کنی ۲۵۰ تا سکه با ۳ دونگ خونه ، پسره پسر خوبیه رفتیم تحقیق تو محله شون همه تعریفش رو کردن اقدسیه میشینن وکیله ۳۰ سالشه 

آبجی من ۲۳ ، پسره قد بلند آبجیم هم قد بلند آبجیم خوشش امده اما میگه باید فکر کنم. خواهرش آبجیم رو تو باشگاه دیده خوشش امده از این طریق امدن خواستگاری ، خونه خانواده من شهرک غربه آبجی اینم اونجاست 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستش اینه خانواده ها به شناخت برسن اینجا ایران و با فرهنگ ایرانی ازدواج شکل میگیره مخصوصا که ازدواج در این حد سنتی 

با دو سه جلسه که هیچ با یکی دو سال رفت و آمد هم صد درصد به اون چیزی که تو ذهنت نمی‌رسی پس اجازه بده حداقل بزرگترها شناخت نسبی به هم پیدا کنن ، الان شاید برات بی اهمیت باشه ولی بعد متوجه میشی خیلی مهم بوده و هست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خب گفتی چیکار کنم به هم نخورهبذار بیان خونتون اینطوری به هم نمیخوره مشکلیم نداره به نظرم نرماله

بعد از یه بار دیدن بیان خونه نرماله ؟

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
قبول کردیم بریماینکه خود پسره جلو نمیاد و مامانش زبونشه اذیتم میکنه

عیب ندارد ،سخت نگیر خب ، اون داره به مادرش احترام می‌زاره نمیتونه دعوا کنه که،ببین ما تو خریدمون شوهرم از مادرش نظر میپرسید بخدا منم چیزی نمیگفتم ولی تموم شد الان که دیگه نظر نمی‌خواد 

حالا خونه یا رستوران 

فرقی نداره،،،، شما ک فقط با اون پسر ازدواج نمیکنی خانواده بلخره تد آخر ش تو زندگی شما هستن و تاثیر میذارن

بلید خانواده ها همو ببینن 

شاید انقد با پسره رفتی و آوندی و وابسته شدی ب خانواده ها ک رسید اونا مخالف بودن 

اتفاقا مادر پسره خیلی هم داره درست پیش میره

من به امید زنده ام ☘️

رفتار مادرش کاملا مطایق عرف بوده. حتی خیلی سنتی و متحجر هم نبوده.ولی تو بی سیاستی کردیدختر که واسه م ...

اخه تو شخصیت من نیست کسی تو کارم نظر بده و دخالت کنه 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

عزیزم شما حرفی دارین مخالفی با حرف و تصمیمای مادرش به مادرتون بگو به مادرش بگه اینجوری خودت حرف بزنی مادرش میگه از الان زبون درازه ،هنوز مادرشوهرارو نمیشناسی مادرتم میدونه چه جوری با هم سنش حرف بزنه و بگه دخترو پسر باهم بیستر آشنا شن برن بیرون و اینا ..و تو ازدواج سنتی معلومه که همه کارا با مادره معلومه که میاد میگه خانواده تون مهمه اگه پسره این سبک و نمیخواست اجازه نمیداد مادرش همه کارارو بکنه و براش زن پیدا کنه یه ذره دندون رو جیگر بزار اگه خوشت اومده بزار بزرگترا حرف بزنن شما هم با آقا پسره حرف میزنین به بزرگترا میگین و تموم میشه ازدواج میکنین .

حالا خونه یا رستوران فرقی نداره،،،، شما ک فقط با اون پسر ازدواج نمیکنی خانواده بلخره تد آخر ش تو زند ...

امیدوارم بهم نخوره

رفتار مادرش کاملا مطایق عرف بوده. حتی خیلی سنتی و متحجر هم نبوده.ولی تو بی سیاستی کردیدختر که واسه م ...

استارتر من با نظر تمام بچه ها موافقم ، راست میگن سیس مدیریتی نگیر، مال من جلسه اول خانواده ،جلسع دوم خودش ،جلسه سوم خانواده ، 

بعد از یه بار دیدن بیان خونه نرماله ؟

آره به نظرم نرماله و اونا دارن روی اصول جلو میان 

قطعا توی امر خواستگاری خانواده‌ها خیلی مهمن وقتیم که ازدواجتون سنتی هست مهم تر میشن

شما هم همینطوری که خانواده‌ها باهم آشنا میشن باهم آشنا میشید

اخه تو شخصیت من نیست کسی تو کارم نظر بده و دخالت کنه

از این به بعد باشه البته اگه قصد ازدواج داری ، دخالت نیست تو خیلی بد زبونی میکنی مطمئن باش اگه بد زبونی کنی یا کارهاشون رو برحسب دخالت بدونی هیچکس دور و برا پر نمیزنه احترام همه رو نگاه دار حتی به دروغ