2777
2789
عنوان

اولین خواستگارمه چی کار کنم بهم نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 40 پست
عزیزم شما حرفی دارین مخالفی با حرف و تصمیمای مادرش به مادرتون بگو به مادرش بگه اینجوری خودت حرف بزنی ...

وای مامانم نه اون اصلا ازدواج سنتی رو قبول نداره گفت خودت حرفاتو بزن و تصمیم بگیر بابامم میگه هرجور خودت صلاح میدونی 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
وای مامانم نه اون اصلا ازدواج سنتی رو قبول نداره گفت خودت حرفاتو بزن و تصمیم بگیر بابامم میگه هرجور ...

نه کار اشتباهو داره میکنه ازدواج سنتی همینه دوستی که نیست مادرت باید خودش اون وسطا باشه ..خودت خوتستی خوشت اومده از این پسره پس مادرت باید یکاری کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این به بعد باشه البته اگه قصد ازدواج داری ، دخالت نیست تو خیلی بد زبونی میکنی مطمئن باش اگه بد زب ...

نمیدونم چی کار کنم همین الانشم کلی به اون واسطه اعتراض کردم واسه دخالت مادرش فکر کنمم بهشون گفته

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
نه کار اشتباهو داره میکنه ازدواج سنتی همینه دوستی که نیست مادرت باید خودش اون وسطا باشه ..خودت خوتست ...

اون زبونش تنده بیوفته جلو همه چی خراب میشه

اخه تو شخصیت من نیست کسی تو کارم نظر بده و دخالت کنه

ببین این یه جزئه از کل

اگه واقعا این اولویتته پس هنوز آمادگی واسه ازدواجو نداری

شما توی همین سایت بگرد ببین چند درصد از دخترا بعد از ازدواج بخاطر خانواده های بد در عذابن

بخوایم یا نخوایم خانواده زوجین توی زندگی تاثیر داره.

پس واسشون توی ذهنت و زندگیت جا باز کن!.

الانم که فرصتش پیش اومده بشناسشون و با چشم باز تصمیم بگیر

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
امیدوارم بهم نخوره

جوری ک تو داری رفتار میکنی ممکنه بهم بخوره ، تو داری میگی نه نیاین من هنوز پسر شما رو نمیشناسم

منم ک تصمیم میگیرم خانوادم دخالتی ندارن و فلان این صورت خوشی نداره عزیزم،،،،،

اتفاقا وقتی پای خانواده وسط باشه قطعیت کار بیشتره 

من به امید زنده ام ☘️

نمیدونم چی کار کنم همین الانشم کلی به اون واسطه اعتراض کردم واسه دخالت مادرش فکر کنمم بهشون گفته

سیاست داشته باش 

اگه همون مادر نبود این پسر زاییده نشده بود 

من به امید زنده ام ☘️

جوری ک تو داری رفتار میکنی ممکنه بهم بخوره ، تو داری میگی نه نیاین من هنوز پسر شما رو نمیشناسممنم ک ...

چه جوری درستش کنم الان ؟ 

چه جوری درستش کنم الان ؟

هیچی فعلا 

زنگ زدن یه مادره هرچی گفت بگو هر جور شما صلاح میدونید (ببین همین یه کلمه میتونه خیلی کمکت کنه) ... از الان نمیخواد عروس بازی در بیاریز

سعی کن منطقی برخورد کنی بلخره اونام حق دارن خانواده شما رو ببینن

اگه خواست خانواده رو ببینه اوکی بدین 

نگرانم نباش پسره ک تو رو پسندیده 

من به امید زنده ام ☘️