2777
2789
عنوان

یه چیزی تو سرم باهام حرف میزنه

365 بازدید | 17 پست

مثلا همین چند دقیقه پیش اومدم یه تاپیک زدم گفتم برام دعا کنید یه چیزی یه کسی نمیدونم بهم گفت وقتی دعا کن برا همه دعای خیر بخوای تنم لرزید بازم بهم گفت چند وقته مث قبلا صادق نیستی وقتی برا همه دعا کنی خوشبخت بشن دعای خیر بخواه اصلا تنم لرزید 

اسکیزوفرنی نداری؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنت از چی للزید 

اون صدای فکرته یا قلبت 

ولی این راسته واسه بقیه دعا کنی زود تر واسه خودت میگیره البته اگه دلی باشه چون دلت پاک و روحت خالص میشه وقتی کسیو میبخشی و براش دعا میکنی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
تنت از چی للزید اون صدای فکرته یا قلبت ولی این راسته واسه بقیه دعا کنی زود تر واسه خودت میگیره البته ...

من برای کسایی بد خواستم که پولمون و خوردن چند ماهه دعا کردم روز خوش نبینن و اولین باره اینجور دعا میکنم

من برای کسایی بد خواستم که پولمون و خوردن چند ماهه دعا کردم روز خوش نبینن و اولین باره اینجور دعا می ...

اشتباه اشتباه!

نفرین دو سر داره ممکنه گریبان خودت هم بشه 

برای همین یه راهی هست بیای بسپاری دسته خدا خودش جواب کامل رو بهشون میده وقتی از دسته تو خارجه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
شمام چیزی تو سرتون باهاتون حرف میزنه؟

دوران بچگی ‌‌‌‌‌‌‌آره وقتی ده یا یازده ساله بودم یه چیزی تو سرم داعم باهام بود هر لحظه نظر میداد راجب همه چی بعضی وقتا که از خیابون رد میشدم میگفت میمیری تا سه چهار سال همراهم بود ۱۳ سالگی دیگه هیچی تو ذهنم نبود و خوب شدم کف کفشم دعا پیدا کردن مامانم میگه مال اونه ولی خودم به دعا  اعتقاد ندارم نمیدونم علتش چیه

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

این چیه؟

اختلال روانی

توهم

لطفا اگه داری درمانش کن

شنیده بودم یکی این بیمارو داشت صدای تو سرش میگه چشمتو دربیار از گناه پاک شه و متاسفانه اینکارو میکنه.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اختلال روانیتوهملطفا اگه داری درمانش کنشنیده بودم یکی این بیمارو داشت صدای تو سرش میگه چشمتو دربیار ...

*بیماریو