2777
2789
عنوان

ترس از مرگ و امید به زندگی

2027 بازدید | 141 پست

هر بار میخواستم تو سایت عضو شم به یه دلیلی نمیشد امروز که فهمیدم باید برای سرطان تییروییدم جراحی بشم گفتم خواستم ببینم کسی اینجا تجربه جراحی داره. از یه طرف از جراحی و عاقبتش میترسم از یه طرف امیدوارم ولی با حرفهای امروز دکتر خودم رو باختم خیلی رک و با لحن بد گفت اوه اوه سرطانت زیاد خوش خیم نیس. خیلی سخته تازه چند ماه عقد کرده باشی به امید شروع زندگی جدید ولی اینطور بشه .خوشحالم میشم از تجربیاتتون بعد عمل بدونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون با دعای خیر شما

جز سرطان های بسیاااااار خوش خیم

اصلا نگران نباش 

فقط زیر نظر بهترین دکتر شهرتون برید 

با ید درمانی خوب میشید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

جز سرطان های بسیاااااار خوش خیماصلا نگران نباش فقط زیر نظر بهترین دکتر شهرتون برید با ید درمانی خوب ...

شهر من خیلی دکترهاش زیاد نیس اما گفتن این دکتر خوبیه ممنونم ازت

دکتره بی شخصیت بوده بعضی دکترا میخوان بگن خیلی دکترن همونا بارشون نیست ک چجوری باید با مریض شون حرف ...

یه دکتر باید با کلامش آرامش به بیمار منتقل کنه. ممنونم

شهر من خیلی دکترهاش زیاد نیس اما گفتن این دکتر خوبیه ممنونم ازت

کاربر @خربوریدان   ایشون هم مشکل تیروئید دارن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن