2777
2789
عنوان

ترس از مرگ و امید به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 141 پست

دکترت رو عوض کن اگه متاستاز نداده باشه خوب میشه بعدم سرطان کلا خوش خیم نیس اگه توده ای خوش خیم باشه اصلا بهش نمیگن سرطان فازش معلوم نیس این دکتر 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمت چی بودعزیزم 😔نودل داشتی درسته؟؟ درد داشتی یانه؟؟

بله من اوایل سرفه های شبانه داشتم بعد رفتم دکتر گفت برای اطمینان سونو بده داخل سونو نودل بود  دیگه هر شش ماه سونو دادم برای چکاپ ولی نگفتن نمونه برداری کاش زودتر میگفتن علارغم پی گیری ها اینجا رسید 

بله من اوایل سرفه های شبانه داشتم بعد رفتم دکتر گفت برای اطمینان سونو بده داخل سونو نودل بود دیگه ه ...

مادر منم دو سال داره 

چند بار نمونه بداری و آزمایش و...انجام دادن 

دکتر گفت هر ۶ ماه بیا چکاب 

به شما هم همین گفتن؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ممنونم ازت❤️

انشاالله زودتر خوب میشی شوهر عمه من چند ماه پیش همین مشکل رو داشت عمل کرد بعد از عمل ید درمانی رو شروع کرد الآنم حالش خیلی خوبه انشاالله به حق پنج تن و این شب‌های عزیز زودتر خوب بشید انشاالله 

مادر منم دو سال داره چند بار نمونه بداری و آزمایش و...انجام دادن دکتر گفت هر ۶ ماه بیا چکاب به شما ه ...

من اوایل قبل نمونه برداری هر شش ماه درسته  اما الان که دیگه باید کل تیرویید رو بردارن. انشاالله مادرتون خوب شن